Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Activision, Call of Duty: Black Ops 4‘ün Blackout modu için ilk beta oturumunu duyurdu. Bu ayın özel multiplayer beta sürümünde olduğu gibi, ilk Blackout testi sadece PS4 oyuncuları için ayrılacak ve 10 Eylül’de başlaması planlanıyor.

Blackout, Black Ops 4‘ün battle royale’idir. Ancak, oyunun en son fragmanındaki kısa bir bakıştan sonra, Activision henüz mod hakkında pek ayrıntı paylaşmadı diyebiliriz. Aynı şekilde, yayıncı Blackout beta’sının nelere yol açacağı konusunda çok fazla bilgi vermedi. Ancak resmi Call of Duty Twitter hesabı, oyuncuların modu oynamak için üç farklı seçeneğe sahip olacağını ortaya çıkardı: solos, duos ve quads.

Blackout beta sürümüne erişmek için Black Ops 4’ün bir kopyasını ön sipariş etmeniz gerekir. İlk oturum yalnızca PS4‘te kullanılabilirken, Activision daha sonraki bir tarihte diğer platformlar için ek beta oturumlarına ev sahipliği yapacak. Xbox One sahiplerinin de Blackout beta oyununa katılmak için oyuna ön sipariş vermeleri gerekecek. Ama PC oyuncuları oyunu ön sipariş vermeden de katılabilecekler.

Black Ops 4’ün Blackout modu ilk olarak geçtiğimiz Haziran ayında E3’te açıklandı. Geliştirici Treyarch, stüdyonun yarattığı en büyük haritaya sahip olduğunu söylüyor. Nuketown’dan yaklaşık 1.500 kat daha büyük. Geliştirici ayrıca, modun önceki Black Ops oyunlarından büyük ölçüde düzenlendiğini; kara, hava ve deniz araçlarına sahip olduğunu ortaya çıkardı. Treyarch, Blackout’un oyuncu sayısında ise hala kararsız.

Call of Duty: Black Ops 4, PS4, Xbox One ve PC için 12 Ekim’de piyasaya sürülecek. Blackout’a ek olarak, oyun genişletilmiş bir Zombies moduyla başlayacaktır. Ancak, geleneksel bir tek oyunculu moda sahip olmayacak; Bunun yerine, oyuncular her bir Uzman karakterine odaklanan bir dizi solo görevi üstlenebilecekler.