Call of Duty: WW2 DLC War Machine’nin Yeni Haritaları Video ile Tanıtıldı

Call of Duty: WW2 DLC War Machine’nin Yeni Haritaları Video ile Tanıtıldı

Call of Duty: WW2 The War Machine

Call of Duty: WW2 The War Machine

Activision, bir sonraki Call of Duty: WW2 indirilebilir içeriği olan The War Machine için bir fragman yayınladı. Bizlere başka bir Savaş Modu görevi ve Nazi Zombies modunda bir sonraki bölüm ile birlikte, yeni çok oyunculu haritaların güzel sinematik görüşlerini sunuyor.

Call of Duty: WW2 The War Machine Tanıtım

Haritalar Dunkirk, V2 ve Mısır‘dır. Mısır’ın bu seriye ilk defa girmesi ile Büyük Piramitler gibi simge yapılar içindeki aksiyonun güzel bir görüntüsünü alıyoruz. Dunkirk ve V2, sırasıyla bazı sıkı iç mekanlar ve gizli bir roket test alanı ile geniş bir açık alan sunuyor. Savaş Görevi modu, it dalaşını tanıtan Operation Husky‘dir. Fragman Nazi Zombies hikayesinin bir sonraki bölümü olan Shadowed Throne’da sona eriyor. Bu, Doktor Straub’un ordusunun şehri temizlemeye çalıştığı Berlin’deki mücadeledir. Muhtemelen canavarlarla.

The War Machine, PlayStation 4 için Sony’nin Activision ile zamana özel ayrıcalık anlaşmasından dolayı 10 Nisan’da piyasaya sürülecek. Bir ay sonra da PC ve Xbox One’a gelecek. Bu platformlar da aynı içeriği içerecek.

War Machine, $50/£40/AU $65 fiyatlık Sezon Geçişi’nin bir parçası veya bağımsız bir satın alma olarak mevcut olacaktır. Ayrıca, ilk genişleme The Resistance‘a da erişmenizi sağlayacaktır.

Kaynak: 1