Deadpool ve Wolverine: Hugh Jackman, yaşına rağmen Wolverine’ı oynamanın ne kadar zor olduğunu anlattı, ama başardı.

Deadpool ve Wolverine: Hugh Jackman, yaşına rağmen Wolverine’ı oynamanın ne kadar zor olduğunu anlattı, ama başardı.

2017 yılında “Logan” filmi çıktığında, James Mangold, yaşlı Wolverine’i inandırıcı şekilde oynamak için Hugh Jackman’ı yaşlandırmak zorunda kaldı. Yedi yıl sonra Jackman, bir kez daha karaktere dönmeme kuralını çiğnese de, ironik bir şekilde bu sefer daha genç bir Wolverine’i oynuyor.

Gerçekten de, 24 yıl boyunca çok vahşi bir karakteri oynamak, aktör için çok daha zor hale geldi. Son röportajında, Avustralyalı oyuncu People dergisine, 55 yaşında bu rolü oynamanın zor olduğunu itiraf etti: “Bu işe geri döndüğümde gerçekten eğlenceliydi ve çok heyecan duydum. Başta vücudum biraz acıdı ama hala tepki verdiğimi görmek harikaydı. Bu beynim için ne kadar faydalı olduğunu anladım. Ama en zor olanı yemek.” Wolverine rolü için kaslanan Jackman, film için kilo almak konusunda sorunlar yaşadığını belirtti: “Çok fazla yemek yemem gerekiyor. Doğal olarak ince bir yapım var. En zor olan şey, doğru bedeni bulmaktır. Kafam ondan dönüyor.”

Filmdeki meslektaşı ve eski arkadaşı Ryan Reynolds, Hugh Jackman’ın tekrar role büründüğüne “inanamadığını” söyledi. Oyuncu minnetle belirtti: “Kendinizi triplere ve koreografiye öyle bir adamışsınız ki. Aksiyon sahnelerinde ne kadar kıymetli hazırlık yapmanın ve dans etmenin olduğunu ilk defa gördüm. Bu dövüş sahnelerinde hedeflerinize, hızınıza ve güveninize ulaşıyorsunuz, bu hızı ve kararlılığı hiç görmedim. 25, 35, 45 veya 55 yaşında olmanızın bir önemi yok. Bu olağanüstüydü.”