Dragon Age: Origins Sistem Gereksinimleri

Dragon Age: Origins Sistem Gereksinimleri

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins, BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir rol yapma oyunudur. Dragon Age serisinin ilk oyunudur ve Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için ve Aralık 2009’da OS X için piyasaya sürülmüştür. Ferelden’in kurgusal krallık döneminde bir sivil çatışma sırasında oyun, oyuncuyu elf, insan ya da cüce arka plandan gelen bir savaşçı, sihirbaz ya da haydut rolüne sokar. Oyuncu karakteri “Darkspawn” olarak bilinen şeytani kuvvetlere karşı duran eski bir düzen Grey Wardens’a işlenir ve onlara emir veren, işgaline son veren Archdemon’u yenmekle görevlendirilir. Oyun, yukarıdan aşağıya perspektife kaydırılabilen üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. Oyun boyunca, oyuncular oyunun arsa ve oyunlarında büyük rol oynayan çeşitli arkadaşlarla karşılaşırlar.

Grey Warden, görevi Archdemon’i yenilgiye uğratmak ve dünyayı Blight adlı felaket olayından kurtarmak olan elit savaşçıların emrinin bir parçası olan bir karakterdir. Oyuncular cinsiyetlerini ve görünümlerini kişiselleştiren, ayrıca bir ırk ve sınıf seçerken kendi Gray Warden karakterini yaratırlar. Mevcut sınıflar, güçlü fiziksel saldırılar gerçekleştiren savaşçılardır; Stealth saldırıları yürüten ve diğer karakterlerden eşya çalan rogues; ve düşman üzerinde büyü yapan, kombo büyüler yaratan ve diğer parti üyelerine destek veren mages. Üç ırk seçeneği; insan, elf ve cüce. Sınıf ve ırk birleşimi, olan altı farklı seçim oyun hikayesinden hangisinin seçildiğini belirler. Bunlar; Dalish Elf, Cüce Commoner, City Elf, Sihirbaz, İnsan Noble veya Cüce Noble’dır. Bu, diğer oyun içi karakterlerin oyuncunun karakterini algılama biçimini etkiler. Örneğin; bir Dwarven Commoner, diğer cücelerden nefret ve ayrımcılık görürdü. Bununla birlikte, tüm öyküler, kökeni hikayesinin tamamlanmasından sonra aynı planı takip eder.

Dragon Age: Origins Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) veya Windows Vista (SP1) veya Windows 7
 – İşlemci: Intel Core 2 Single 1.6 Ghz İşlemci (veya eşdeğer) ya da AMD 64 2.0 GHz İşlemci (veya eşdeğer)
 – Bellek: 1 GB (1.5 GB Vista ve Windows 7)
 – Ekran Kartı: ATI Radeon X850 256MB veya NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB veya daha iyisi (Windows Vista: Radeon X1550 256 MB veyar NVidia GeForce 7600GT 256MB)
 – DirectX: DirectX (Kasım 2007)
 – Sabit Disk: 20 GB boş alan
 – Ses Kartı: Direct X Uyumlu Ses Kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) veya Windows Vista (SP1) veya Windows 7
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz veya AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 Ghz İşlemci veya eşdeğer
 – Bellek: 2 GB (3 GB Vista ve Windows 7)
 – Ekran Kartı: ATI 3850 512 MB veya NVidia 8800GTS 512MB veya daha iyisi
 – DirectX: DirectX (Kasım 2007)
 – Sabit Disk: 20 GB boş alan
 – Ses Kartı: Direct X Uyumlu Ses Kartı