En İyi Minecraft Korku Haritaları

En İyi Minecraft Korku Haritaları

Minecraft Korku Haritaları

Minecraft Korku Haritaları

Korkunç animasyonlu bloklar ciddi olabilir mi? Görünüşe göre olağanüstü. Korku dolu dakikalar yaşamak istiyorsanız, Minecraft‘a yüklemek için ürpertici bir korku haritasına ihtiyacınız var. Işıkları kapatın, kulaklıklarınızı takın ve daha önce hiç görmediğiniz gibi, gerçek korku için kendinizi hazırlayın. Sizlere bazı Minecraft korku haritalarını seçtik. En iyi Minecraft korku haritaları listesi.

1. Black Light

1. Black Light

Outlast’ın korkularını kanalize eden Black Light, nükleer bir patlamanın ardından Rus psikiyatri hastanesi için ürpertici bir keşiftir. İhtiyaç duyulan bir doku paketi, skinin pis grafitilerle ve çaresizlikle tercih edilen bir renk paleti ile tamamlanmasını sağlar. Çok az Minecraft korku haritası gibi zifiri siyah olmak yerine, aydınlatmanın yetenekli kullanımı hastaneyi gerçekten ürkütücü bir yer haline getiriyor.

Black Light İndir

2. The Asylum

2. The Asylum

Aşırı klişe ya da değil, terkedilmiş sığınma evleri her zaman korku dolu heyecanlar için harika yerlerdir. Bloklu jumpscares ve bol miktarda ürperti için sağlam bir iş yapmaktan başka, The Asylum çeteleri neredeyse öldürmek imkansız olduğundan tam bir güçsüzlük hissi vaat ediyor. Arkanıza yaslanın ve bu Minecraft dehşetini yaşayın.

The Asylum İndir

3. Survival Horror

3. Survival Horror

Ah, o tepedeki ürpertici konak… Böyle bir korku kinayesi Minecraft haritasının merkezi nasıl olabilir? Her zamanki mükemmel Hypixel tarafından yaratılan Survival Horror; sizlerden, konağın etrafında bulunan sınırlı kaynakları kullanarak, her zamankinden daha zorlu hortlaklar ve canavarlara karşı 25 dalgadan kurtulmanızı ister. Başarısız bir elektrik jeneratörü, paniği baştan sona kadar saf bir korku veren bir haritaya çevirir.

Survival Horror İndir

4. Ruins of the Dead

4. Ruins of the Dead

Eski bir yeraltı tapınağı mı? Et yiyen zombi dalgaları mı? Gizli zırh, silah ve yağma sandıkları mı? Bu haritada ne ararsanız bir çok şey mevcut.

Ruins of the Dead, ilerici yağma oyunu ve artan zorlukları sayesinde en iyi zombi hayatta kalma haritalarından biridir. Giderek artan zorlu zombilerin 16 dalgasından geçebilenler için bile ölümsüz düşmanı olan zorlu bir final bekliyor.

Ruins of the Dead İndir

5. Wandering

5. Wandering

Wandering, atlama-korkuları ve ilk birkaç adımda tamamen rahatsız edici duygular ile dolu, kolay kolay yakın zamanda unutmayacağınız bir korku haritasıdır. Yorucu bir günden sonra eve dönen 30 yaşında bir erkek olan Jack gibi oynuyorsunuz…sadece birileri…ya da bir şey…sizi ön kapının içinden takip ediyor. Yıldırım çarpması sesleri ve rahatsız edici organ müzikleri…

Wandering İndir