En İyi Minecraft Yaratıcılık Modu Haritaları

En İyi Minecraft Yaratıcılık Modu Haritaları

Minecraft Yaratıcılık Modu Haritaları

Minecraft Yaratıcılık Modu Haritaları

En saf Minecraft deneyimi Yaratıcılık Modda bulunur. Nihai tuval, Yaratıcılık Modu, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakmanızı ve güzel bir şey üretmenizi sağlar. Kaçırılmayacak manzaralar, karmaşık mimarinin en güzel örnekleri veya gezintiye çıkmak için hoş bir yer arıyorsanız, o zaman yaratıcılık modu haritaları ihtiyacınız olan şeydir. Sizler için bazı Minecraft yaratıcılık modu haritalarını seçtik. En iyi Minecraft yaratıcılık modu haritaları listesi.

1. Arboreal

1. Arboreal

Bir noktada, Arboreal büyük, etkileyici bir yaşlı meşe gibi görünüyor. Eğer yaklaşmazsanız Arboreal’in gerçek güzelliğini göremezsiniz. Dalları bir köyün bulunduğu bir yol haritası. Evler, salonlar ve sıcak hava balonları gölgelikle dolup taşıyor. Harika, sakin ve masal gibi bir atmosfer yaratıyor. Kopyala-yapıştırın etkileyici bir eksikliği vardır. Yani bu da her yeni nook’un bir keşif gibi hissettirdiği anlamına gelir.

Arboreal İndir

2. Pripyat

2. Pripyat

Pripyat‘ın hayalet bölgesi, Call of Duty’ın terkedilmiş Chernobyl kentinde koşturup radyasyondan  kaçmak ve aşırı milliyetçi askerlerin yakalanmasına yol açtığından beri aklımıza gömülmüş durumda. Şimdi bazı dehalar şehri Minecraft’ta özenle yeniden yaratmış, en esprili ve unutulmaz yaratıcılık modu haritalarından birini oluşturmuştur.

Pripyat İndir

3. Future City

3. Future City

Bu parlak, bloklu Minecraft haritası ile War of the Worlds (Dünyalar Savaşı) adeta geleceğe fırlatılır. Bu evrende, birkaç gezegen, bir düşman ittifakı tarafından saldırıya uğradı ve Future City, bu galaksilerarası sorunların merkezinde yer alıyor. Bu, gökdelenler ve modern teknoloji ile şaşırtıcı bir dünya. Yani her zaman Star Wars’un Coruscant’ını deneyimlemek istiyorsanız, Future City bir sonraki hedefiniz olabilir.

Future City İndir

4. WesterosCraft

4. WesterosCraft

Sık sık Minecraft topluluğunun en büyük başarılarından biri olarak gösterilen WesterosCraft, HBO’nun dizisi Game of Thrones’un Yedi Krallığı’nı yeniden yaratıyor. Her detayı çoğaltmak için çok sayıda blok kullanıldığında havadan bakıldığında Minecraft Kings Landing’i adeta gerçeğinden ayırt etmek gittikçe zorlaşıyor. Şu anda, Westeros eksik. Ama halihazırda inşa edilmiş The Wall, Winterfell ve Red Keep gibi klasik yerler mevcuttur.

WesterosCraft İndir

5. Crafting Azeroth

5. Crafting Azeroth

Bu harita, Minecraft kullanıcılarının yaratıcılığının, sadece blokları bir araya getirmenin ötesine geçtiğini gösteren bir örnektir. Crafting Azeroth, World of Warcraft’ın topraklarını, madencilik ve sanatsal bir gözle değil, kodlama bilimi kullanarak klonlar. Creator Rumsey, Warcraft’ın haritalarını taramak ve onları Minecraft bloklarında yeniden oluşturmak için kendi kodunu geliştirdi, kopyalarda hangi blokları kullanacağını göstermek için orijinal manzaralardaki renkleri analiz etti. Sonuç olarak, el işi bir parçanın inceliğinden yoksun, ama WoW’un dünyasının her son köşesini bile barındırıyor, ki bu hiç de fena değil.

Crafting Azeroth İndir

6. World of Worlds

6. World of Worlds

World of Worlds, yolsuzluğun ve karmaşa eksikliğinin talihsiz kombinasyonuyla sakatlanan oyuncu için bir Minecraft haritası. Dünyayı Minecraft’ın blok prizmasıyla gezin. Çünkü bu harita dünyanın dört bir yanından 85 şehirden oluşan hatasızca gerçekleştirilmiş binalara sahiptir. Bu şaşırtıcı haritayı incelemek için yeni yerler olacaktır.

World of Worlds İndir

7. Atropos

7. Atropos

Minecraft’ta yaratılan en şaşırtıcı dünyalardan biri olan Atropos, bir kaplumbağanın üzerine kurulmuş bir şehirdir. Atropos steampunk sanat tarzında yaratılmış, her şey pirinç borular ve saat donanımlarıyla süslenmiştir. Çılgınlıktaki detay ayrılıklarının seviyesi; kaplumbağanın yüzeyi, birbirine bağlı metal plakalar ve çarkların kütlesidir. Ama bu sadece başlangıç: Atropos muazzam ve sırtında, dış cephesini kaplayan aynı tür zarif detaylarla süslü tam boyutlu bir şehirdir. Şehir ayrıca kaplumbağanın göbeğine kadar devam eder. Bu da Atropos’u gerçekten etkileyici olduğu kadar geniş de yapar.

Atropos İndir

8. Agamemnon

8. Agamemnon

Devasa bir emekleme kalesi olan Agamemnon, sivri ve uzun gotik tasarımlarla dolu mekanik bir canavarlıktır. Warhammer’ın 40.000 seviyesindeki karmaşık detayı, Atropos’un yaratıcısı olan Carloooo’nun eseridir. On milyon bloktan üretilen Agamemnon, kendiliğinden alevler içinde patlayan tamamen detaylı ve döşenmiş bir iç mekana sahiptir (makine, görünüşte bir grup şeytan tarafından görevlendirilmiştir).

Agamemnon İndir

9. Imperial City

9. Imperial City

Oldukça şaşırtıcı bir yapı koleksiyonu olan Imperial City, 19. ve 20. yüzyıllardan kalma önemli mimari tarzları bir araya getiren özgün bir oluşumdur. Etrafınıza bakın ve tasarımında neo-klasik, beaux-arts ve modern etkileri bulacaksınız. Harıtanın gözdesi binaları gibi gözükse de aslında Imperial City’nin kalıcı omurgasını sağlayan dayanıklı düzenleridir. Imperial City bir şehir gibi hissettirir. Yollar arasındaki boşluklar, binaların düzeni ve nehir kıyıları, tam olarak olmasa da, gerçek olan bir şehre katkıda bulunurlar.

Imperial City İndir

10. Contemporary Mansion

10. Contemporary Mansion

Her zamankinden daha şık, daha zengin ve daha fazla konağı; bu özenle seçilmiş dekor ve ambiyans için saf boyut ve blok sayısını feda eden bir yaratıcılık modu haritasıdır. Kendi bowling salonu, kapalı havuzu ve saunası bulunan Contemporary Mansion, Minecraft dünyasının mimari harikasıdır.

Contemporary Mansion İndir

11. Airborne Battlecarrier

11. Airborne Battlecarrier

Marvel maceranız için mutlak ideal başlangıç noktası olan Airborne Battlecarrier, bir değil iki tekdüzenli devasa Battlecarrier içeren bir haritadır. Büyük bir uçak gemisi, bombalarla donatılmış ve havada. Marvel bağlantısı elbette, temelde SHIELD helicarriers ile. Operasyon aydınlatması karanlıkta yavaşça parlarken en iyi gece karanlığında görülür.

Airborne Battlecarrier İndir