En İyi Ücretsiz Vpn Programları

En İyi Ücretsiz Vpn Programları

Ücretsiz VPN Hizmeti

Ücretsiz VPN Hizmeti

En iyi Vpn Programları

Sanal özel ağ yani VPN, bir kamu ağı üzerinden özel bir ağ genişletir ve kullanıcıların, hesaplama aygıtları doğrudan özel ağa bağlıymış gibi, paylaşılan veya genel ağlar arasında veri gönderip almasını sağlar. Bu nedenle, VPN üzerinden çalışan uygulamalar, özel ağın işlevselliği, güvenliği ve yönetiminden yararlanabilir. Yani; VPN kısaca gizliliktir diyebiliriz.

Tabi bir çok VPN hizmeti ücretli olduğundan çoğu kişi bu gizliliği elde edemiyor. Sizler için ücretsiz VPN hizmeti sunan servisler üzerinde yoğunlaştık. İşte ücretsiz VPN hizmeti sağlayan servislerin listesi.

listemize geçmeden önce, ücretli ama Türk kullanıcıları için özel promosyonlar sunan Nord vpn'e bir göz atmanızı tavsiye ederiz, mevcut indirimli kampanyaları bulunmakta.

ayrıca güncel 2020 en iyi vpn programları yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz.

1. TunnelBear

1. TunnelBear

TunnelBear (ayrıca TunnelBear VPN olarak da bilinir), Toronto Kanada merkezli bir kamu sanal özel ağ (VPN) hizmetidir. Şirket, 2011 yılında Daniel Kaldor ve Ryan Dochuk tarafından kuruldu. Android, Windows, MacOS ve iOS'ta ücretsiz bir TunnelBear istemcisi mevcut. Ayrıca bir Google Chrome ve Opera tarayıcı uzantısı da vardır. Alternatif olarak, Linux dağıtımları TunnelBear'ı kullanacak şekilde yapılandırılabilir. Diğer kamu VPN hizmetleri gibi, TunnelBear da çoğu ülkede içerik engelleme işlevini atlama olanağı vardır. TunnelBear, kullanıcının 20 farklı ülkeden birinde (İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, İsveç ve İtalya dahil) görünmesine izin verir. Tüm müşteriler AES-256 şifrelemesini kullanmaktadır. Bağlandığında, kullanıcının gerçek IP adresi ziyaret edilen web sitelerine görünmez. 

TunnelBear İndir

2. Windscribe

2. Windscribe

Windscribe yeni bir VPN servisidir. Aylık 10 GB gibi bir trafik ortamı sağlar. Ücretsiz seçim yapabileceğiniz sekiz farklı lokasyon vardır. Aynı zamanda oturumunuzu kapattıktan sonra 3 dakikanın ardından transfer bilgileriniz silinir. Aylık 30 ₺ gibi fiyatlardan başlayan profesyonel paketleri de mevcuttur.

Windscribe İndir

3. Hotspot Shield Free

3. Hotspot Shield Free

Hotspot Shield, AnchorFree, Inc. tarafından geliştirilen sanal bir özel ağ (VPN) yardımcı programıdır. Internet bağlantılarını, genellikle güvenli olmayan ağlarda güvence altına almak için kullanılır. Hotspot Shield özellikle, Mısır, Tunus ve Libya'daki Arap Baharı protestoları sırasında devlet sansürünü atlamak için kullanılmıştı. 

Hotspot Shield Free İndir

4. PrivateTunnel

4. PrivateTunnel

Aylık olarak 200 MB'lık trafik sunan PrivateTunnel, size bunu sonraki aya devretme imkanı da sunuyor. Sonraki ay toplam 400 MB olarak kullanabileceğiniz gibi isterseniz de hemen kullanabilirsiniz. Ayrıca 20 GB ile 100 GB arasında değişen aylık ücretli paketleri de mevcuttur. 30 dolara alabileceğiniz sınırsız paketi de vardır. 

PrivateTunnel İndir

5. Freelan

5. Freelan

FreeLAN, yönlendirilmiş ya da köprülenmiş yapılandırmalarda ve uzaktan erişim olanaklarında noktadan noktaya ya da site-to-site bağlantıları oluşturmak için eşler arası, tam ağ, sanal özel ağ (VPN) tekniklerini uygulayan bir bilgisayar yazılımıdır. GNU Genel Kamu Lisansı (GNU GPL) kapsamında lisanslanan açık kaynaklı bir yazılımdır. Açık kaynak kodlu olduğu için komut satırını kullanmayı seviyorsanız size uygun bu VPN hizmetini denemelisiniz. 

FreeLAN İndir