Football Manager 2019 Çıkış Tarihi Açıklandı

Football Manager 2019 Çıkış Tarihi Açıklandı

Football Manager 2019

Football Manager 2019

Dünya Kupası bitmiş olabilir, ancak normal lig sezonu gelmek üzere ve bununla birlikte Football Manager 2019‘un çıkış tarihi açıklandı. Geliştirici Sports Interactive, bu yılın Manager’inin 2 Kasım’da PC, mobil ve tabletler için piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Tablet ve akıllı telefon versiyonları Football Manager Touch ve Football Manager Mobile 2 Kasım’da piyasaya sürülecek, ancak Nintendo Switch versiyonundan bahsedilmiyor. Football Manager Touch 2018, bu yıl Nisan ayında başlatılmıştı.

Henüz yeni özellikler açıklanmadı. Eylül ayı sonlarında belirtilecektir. Ama Sports Interactive oyunun Bundesliga lisansını ilk kez kapsayacağını doğruladı. Buna ek olarak, seri bir yenileme aldı: uzun süredir devam eden kapak yıldızı Manager Man, gitti ve oyunun arayüzü “yenilenmiş” olacak.

Sega onaylı bir dijital veya fiziksel perakendeciden ön sipariş verenler % 10 indirim elde edecekler. Dijital olarak alanlar aynı zamanda, “resmi çıkış tarihinden iki hafta önce alınabilecekleri” bir oynanabilir beta’ya da erişebilecekler. Oyun çıktığında indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

FM 2019 İndir