Fortnite: Battle Royale 20v20 Mod Açıklandı

Fortnite: Battle Royale 20v20 Mod Açıklandı

Fortnite: Battle Royale 20v20 Mod

Fortnite: Battle Royale 20v20 Mod

Solid Gold sınırlı zaman modu artık bitmiş olabilir, ancak Fortnite oyuncuların oyunun bir sonraki özel etkinliğine katılmaları için çok uzun süre beklemek zorunda değilsiniz. Epic, 8 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC’de Battle Royale için sınırlı bir zaman modu başlatıyor ve bu en rekabetçi olanlardan biri olmayı vaat ediyor.

Battle Royale‘nın bir sonraki sınırlı zaman moduna Teams of 20 (20 kişilik takımlar) deniyor. Muhtemelen adından da anlayacağınız gibi bu yeni oyun modu, Battle Royale’deki tipik bir karşılaşmaya benzer şekilde toplamda 100 oyuncuya sahiptir. Ancak bu sefer takımlar 20 kişilik beş takım halindedir.

20 kişilik takımlar kabaca beş sınırlı zaman modundan biridir. Geliştirici, 50v50 ile kadro arasında takım boyutlarına sahip oyun türlerini tanıtmayı planladığını söylemişti (dört oyunculu gruplara sahip). Oyuncuların yakın gelecekte bekleyebilecekleri diğer sınırlı zaman modları, Aralık ayının 50v50 etkinliğinin değiştirilmiş bir versiyonunu ve normalden daha kısa maç süreleri sunan bir Blitz Modunu içerir.

20 kişilik takımlar, geçen haftaki Solid Gold etkinliğinin ardından, Fortnite: Battle Royale Sezon 3’ün ikinci sınırlı zaman modunu işaret ediyor. Sezon 3; Fortnite’ın 3.0.0 yaması ve önceki Battle Passes’e göre 30 daha fazla ödül katmanı sunan yeni Battle Pass’ın lansmanı ile Şubat ayında başladı.

Kaynak: 1