Fortnite: Battle Royale Playground LTM Çok Yakında Geliyor

Fortnite: Battle Royale Playground LTM Çok Yakında Geliyor

Fortnite: Battle Royale Playground

Fortnite: Battle Royale Playground

Epic Games, sürekli olarak Fortnite: Battle Royale‘a yeni sınırlı zamanlı modlar ekliyor ve bu durum Playground LTM‘nin eklenmesiyle çok yakında devam edecek. Bu bir süre önce sözü edilen bir epik modudur, ama oyun içi bir mesajla henüz doğrulanmıştır.

Mesajda, “Yaratıcılığınızı kendi özel adasında vahşi yapmaya bırakın.” deniliyor. Yaklaşık bir ay öncesine ait bir blog yayınına göre, Playground “bazı ayarlanmış ayarlarla sizi Battle Royale Haritasına yükleyecektir.”

Mesaj devam ediyor: “Haritanın etrafında dolaşmak ve kaynak oluşumunu arttırmak için uzun bir süre boyunca kalbinizle savaşın ve inşa edin. Tüm hazine sandıkları ve cephane sandıkları spawn olacak, farklı noktalarda drop’lar deneyecek ve yağmalanacaktır. 4 arkadaşa kadar takımınızla çarpışabilirsiniz. Ama korkmayın derhal yeniden doğarsınız.”

Bu mod, sizin veya ekibiniz için özel bir sunucu görevi görecektir. Burada, yeni stratejileri uygulayabilir veya bir düşmanın size saldırmasını sağlama riski olmadan bina becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Epic ayrıca, Battle Royale‘deki oyuncular tarafından kullanılan stratejileri çeşitlendirmek için çalışıyor. Birkaç gün önce ayrı bir blog yayınında şirket, “oyuncuları savaşta birbirlerine karşı karşya getirmek, birden fazla yol sağlayarak oyunu geliştirmeye devam etmeyi ve oyunu kazanmak için daha fazla strateji oluşturmayı” planladığını açıkladı.