Fortnite Sezon 4 Bilgiler

Fortnite Sezon 4 Bilgiler

Fortnite Sezon 4

Fortnite Sezon 4

Fortnite Sezon 4 yeni krater alanları, skinler ve yabancı yeni bir öğe ekleyerek, Battle Royale haritasına çarpan bir göktaşı ile şekillenecek.

Resmi yama notlarına göre, “büyük bir göktaşı parçaları, çarparak haritanın şeklini değiştirecek.” Bu kaza yerlerinde, sınırlı bir süre için düşük yerçekimi güçleri veren yeni bir sarf malzemesi olan Hop Rocks’u bulacaksınız.

Çarpışmadan sonraki haritaya göz atabilirsiniz. Dusty Divot büyük yeni alan. Ama tüm ada genelinde birkaç küçük krater göreceksiniz. Tilted Towers ise hala ayakta duruyor.

Fortnite Sezon 4 Harita

Fortnite Sezon 4 Harita

En son Battle Pass, 7 yeni süper kahraman temalı skin dahil olmak üzere yüzlerce yeni ödül ekledi. Bunları fotoğraflarda inceleyebilirsiniz.

Fortnite Sezon 4 Skinler

Fortnite Sezon 4 Skinler

Save the World modunda, Blockbuster adlı yeni bir görev dizisi başlıyor. 1. Bölüm, Origin Story, Spitfire ve Lok’in göktaşının inişini araştırmak için süper kahramanlardan oluşan bir ekip oluşturmaya çalıştığı görülüyor.

Sezon 4 ayrıca çok sayıda ince ayar ve hata düzeltmesi getiriyor. Büyük olanlar, başlangıç adasındaki yapıları imha edebilmeyi ve sahip olduğunuz spreyler ve duygular için 6 maddelik sınırın kaldırılmasını içerir.

Fortnite Sezon 4 Tanıtım