GreedFall 2’nin Erken Sürümü 20 Saatlik İçerik İçerecek, Oyunun Çıkışında Oyuncuları 60 Saat Bekliyor

Bu yaz Spiders stüdyosundan geliştiriciler, GreedFall adlı rol yapma oyununun tam bir devamını piyasaya sürmeyi planlıyor. Oyunun alt başlığıyla The Dying World olan devam oyunu, erken erişim kapsamında sadece PC’de mevcut olacak ve bu erken versiyonda oyuncuların yapacakları çok şey olacak. Proje yazarlarının söylediğine göre, bu versiyonun tamamlanması yaklaşık 20 saat gerçek zaman alabilir ve bu miktar tam sürümle birlikte önemli ölçüde artacak.


Spiders stüdyosuyla yapılan son röportajda, GreedFall 2: The Dying World’un erken erişim versiyonunun tüm planlanan içeriği içermeyeceği doğrulandı. Bu aşamada yazarlar sadece planlanan içeriğin %30’unu uygulayabildiler. Geri kalan içeriği eklemekten önce, geliştiriciler yaratılan materyalin kalitesinden emin olmak ve oyunculardan geri bildirim almak istiyorlar.

Oyuncuların görüşlerine dayanarak, yazarlar GreedFall 2: The Dying World’ün gelişim yönünü belirlemek istiyorlar. Bu, takımın birçok oyun sistemi ve mekaniğini geliştirmesine yardımcı olacak, tüm oyunun tüm yönlerini aşamalı olarak iyileştirecek. Erken erişim sırasında oyun, yavaş yavaş yeni görevler, konumlar, mekanikler, eşlikçiler ve karakter yetenekleri alacak. Oyunun final versiyonunda 60+ saatlik oyun süresi bekleniyor.