GTA Online Anma Günü Kutlaması için Double Cash ve İndirimler Sunuyor

GTA Online Anma Günü Kutlaması için Double Cash ve İndirimler Sunuyor

GTA Online Memorial Day

GTA Online Memorial Day

Grand Theft Auto V, GTA Online‘da kasalarınızı daha hızlı doldurmak için yapılan özellikler ve indirimlerle Memorial Day (Anma Günü) hafta sonunu kutluyor. 28 Mayıs’a kadar, oyun özel etkinliklerde çift GTA $ ve Reputationr ve bazı popüler araçlarda indirimler sunuyor.

Double Cash ve Rep bonusları, Motor Wars, Bikers, Executives ve Other Criminals ve yeni çıkan Trap Door için geçerlidir. Son mod, geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen bir Battle Royale‘di ve dörtlü dört takım birbirlerine karşı mücadele ediyordu.

Yeni kazanılan tarzınızı göstermek için önemli indirimlerde birkaç büyük alışveriş yapabilirsiniz. Araç koleksiyonu ile birlikte yeni bir Executive Office ve Biker Clubhouse % 30 oranında indirimli olacaktır. Pfister Comet Sr, DeClasse Tornado Rat Rod, Coil Raiden, Overflod Entity XXR, Sea Sparrow, Imponte Runner 2000, TM-02 Khanjali ve Buzzard Attack Chopper % 30 indirimli. Tüm bunları saklamak için bir yere ihtiyacınız varsa, iyi haber: Executive Office Garage da % 30 indirimli olacaktır.

Ayrıca, 25-28 Mayıs tarihleri arasında son derece sınırlı bir süre için dört nadir araç satın alınabilecektir. Bunun da ötesinde, onlar da indirimli. Bunlar arasında LCC Sanctus, Vapid Liberator ve Western Sovereign için % 25 indirim var. Yatlar ve modifikasyonlar da % 50 indirimli olacaktır.

Eğer GTA 5 arabalarını ve diğer araçları incelemek isterseniz GTA 5 Araçları konumuza göz atabilirsiniz.