H1Z1 Sistem Gereksinimleri

H1Z1 Sistem Gereksinimleri

H1Z1

H1Z1

Oyunun gelişimi, orijinal H1Z1’in Şubat 2016’da iki ayrı projeye dönüştürülmesinden sonra başladı; H1Z1: Just Survive ve H1Z1: Kill King. Oyunlar Ekim 2017’de ayrı projeler olarak bölünmüştü. Just Survive adından vazgeçildi ve King of the Kill, sadece H1Z1 oldu.

H1Z1, 150 kişiye kadar olan oyuncunun son ölüm maçında birbirlerine karşı yarıştığı bir battle royale oyundur. Oyuncular son kişi veya nihai ekip kalma amacı ile, yalnız, ikili veya beş kişilik gruplar halinde oynamayı seçebilir.

Oyuncular, her maça haritanın üstünde rasgele bir konumdan paraşütle başlamaktadır. Karaya vardığında, kendilerini savunmanın bir yolunu aramalılar. Bu, bir silahı yakalamak ve diğer oyuncuları avlamaktan, diğer oyuncuların birbirlerini öldürdükleri zaman saklanmalarına kadar herhangi bir şey biçimini alabilir. Araçlar, oyuncuların rakiplerini kovalamasına veya hızlı kaçış yapmalarına olanak tanır, dünya içine yerleştirilmiştir. Oyuncular silah, ekipman ve ilk yardım setleri de dahil olmak üzere çevrelerinden çeşitli malzemeleri yağmalayabilirler. Oyun ayrıca, oyuncunun fonksiyonel bandajlara veya vücut zırhına atık maddeleri imha etmek gibi oyunculara geçici araçlar oluşturmasına izin veren bir işçilik sistemi de sunuyor.

Oyun ilerledikçe, zehirli bir gaz bulutu haritayı sıkıştırarak içinde kalan oyunculara zarar verir. Bu, oyuncuların sonunda birbirlerine yakın yerlerde karşı karşıya kalmaya zorlanacak şekilde, haritanın oynanabilir kısmını daha küçük yapar. Gaz, maçın sonraki evrelerinde büyük bir hasar derecesi ile zamanlı olarak artar.

H1Z1 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel i5 Quad-Core
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 280 serisi veya daha yüksek
 – DirectX: Sürüm 10
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel i5 Quad Core veya daha yüksek / AMD Phenom II X6 veya daha yüksek
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 560 serisi veya daha yüksek / AMD HD 6870 veya daha yüksek
 – DirectX: Sürüm 10
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı