Hafta Sonu Xbox One’da PUBG Ücretsiz Geliyor

Hafta Sonu Xbox One’da PUBG Ücretsiz Geliyor

Xbox One’da PUBG Ücretsiz

Xbox One'da PUBG Ücretsiz

Yeni DLC açıklandı. Microsoft Xbox One için bir sonraki Xbox Live Gold Ücretsiz Oyun Günleri oyununu duyurdu ve bu büyük bir oyun. PUBG, 19-22 Nisan’da tamamen ücretsiz olarak indirilip oynayabilecek.

Bu, tüm modlar dahil olmak üzere oyunun tam Xbox Oyun Önizleme sürümüdür: Solo, Duo, Squads. Ayrıca, ücretsiz hafta sonu boyunca kazandığınız tüm Battle Points, doğrudan satın almaya karar verirseniz, ileriye taşınacaktır.

Xbox One için PUBG Ücretsiz

Özellikle, Xbox One için PUBG, 19 Nisan’da ücretsiz olacak ve ücretsiz hafta sonu 22 Nisan’da kapanacak. Oyunu, Xbox Live kontrol panelinin Altın Üye alanında bulabilirsiniz. Tabi bunun için bir Xbox Live Gold üyeliği gereklidir.

Ücretsiz hafta sonuna ek olarak Microsoft, PUBG5 Paketi şeklinde PUBG için yeni DLC’yi duyurdu. Bu 7 dolarlık eklenti yeni bir şapka, uzun kollu bir bluz, manşet kot pantolon ve yüksek çizmeler ile geliyor. Bunlar, oyun oynamayı etkilemeyen kozmetik öğelerdir. Ve eğer DLC’yi ücretsiz haftasonu sırasında satın alırsanız, oyunu doğrudan satın aldığınızda hesabınızla kalır.

Xbox One’daki diğer Oyun Önizleme başlıklarının aksine, PUBG’nin ücretsiz deneme sürümü mevcut değildir, bu yüzden Xbox One’daki oyuncular doğrudan oyunu ücretsiz olarak oynayacaklar.

Kaynak: 1