Joker Filmi Yapılacak

Joker Filmi Yapılacak

Joker Kökenli Film Yapılacak

Joker Kökenli Film Yapılacak

Deadline’a göre Warner Bros. Pictures ve DC, Joker kökenli filmde geliştirmenin ilk aşamalarında. Site, Hangover‘dan Todd Phillips’in senaryoyu 8 Mile‘den Scott Silver ile birlikte yazacağını söylüyor. Filmi Phillips yönetecek. Yapımcılığını ise Martin Scorsese ve Phillips üstlenecek. 

Warner Bros’un henüz isim vermediği, Joker menşeli film, DC Comics özelliklerinin kanonunu genişletecek ve karakterleri oynayan farklı oyuncularla benzersiz hikayeler yaratacak yeni bir afiş altında ilk film olacak. 

Joker daha önce Jack Nicholson tarafından Batman‘da,  Heath Ledger tarafından The Dark Knight‘da ve Jared Leto tarafından Suicide Squad‘da canlandırıldı. Site, Leto’nun Suicide Squad devam filmi ve Harley Quinn spinoff’u olan Gotham City Sirens‘te Joker karakterini canlandıracağını da ekliyor. Ancak bu yeni filmde muhtemelen daha genç olan farklı bir aktör yer alacak. 

Deadline’a göre “Niyetleri, 80’lerin başında Gotham City’de kurulan, o dönemin Scorsese’nin filmlerinden biri kadar, örneğin Taxi Driver, Raging Bull veya The King Of Comedy gibi bir DC filmi hissettirmek için yapılan cesur ve sağlam kaynatılmış bir suç filmi hazırlamaktır.” 

Bu Joker kökenli filmin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmemekle birlikte, Phillips ve Silver senaryo üzerinde çalışıyorlar.