Kısa Süreliğine The Flame in the Flood Ücretsiz

Kısa Süreliğine The Flame in the Flood Ücretsiz

The Flame in the Flood Ücretsiz

The Flame in the Flood Ücretsiz

Bedava PC oyunları almaktan hoşlanan herkes için iyi bir gün. Steam’in üzerinden Oddworld: Abe’s Oddysee’in tam sürümünü indirebilirsiniz. Ve şimdi Humble Store’da, The Flame in the Flood’u ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ama biraz hızlı olmanız lazım çünkü sadece 12 Mayıs’a kadar kullanılabilir. Oyunu almak için Humble Store’u buradan ziyaret edin.

The Flame in the Flood, sizi çok az toprak içeren bir nehir ortamına yerleştirir ve hayatta kalmanızı ister. Bunu yapmak için, açlığınızı, susuzluğunuzu, sıcaklığınızı, tükenme düzeyinizi ve yaralanmalarınızı körfezde tutmalısınız. Ne yazık ki, bulduğunuz adalar küçük ve az kaynak sunuyor. Bu, daima hayatta kalmak için ihtiyaç duyduğunuz kaynaklar için mevcut ve çığlık attığınız, ileriye doğru sürüklendiğiniz anlamına gelir.

Bu görevi hem ilginç hem de zor hale getiren iki temel kısıtlama vardır. Baş kahramanı başlangıçta sırt çantasında sadece bir düzine eşya taşıyabilir ve şu anki akıntıyı çekmeden önce bir ya da iki adaya birden fazla kümeye girebilirsiniz. Bu tasarım ilk bakışta sinir bozucu. Her bir öğeyi ele geçirme ve her alanı keşfetme, sırt çantanızı yeniden düzenleyip enerjiye karşı çok fazla zaman harcayacağınıza ve akımınıza karşı kürek çekmenize neden olacak. Ama bir kez “akıcılıktan” konuşma fikrini benimseyince, The Flame in the Flood, kısa vadeli önceliklendirme ve dürtüsel karar verme sürecinin ilgi çekici bir alıştırması haline gelir.