Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretli olan bu iPhone ve iPad uygulamaları geliştiricileri tarafından bazı zaman aralıklarında ücretsiz olarak sunulur. Bu uygulamların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacakları belli değildir. Tamamen geliştiricinin kararına kalmış bir durum. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. Ted’s Mower

1. Ted's Mower

Ted’s Mower‘da çim biçmek ve kızgın komşuları atlatmakla uğraşırsınız. Güvenle çalınan çim biçme makinenizle, Bovverstreet’teki her bahçeyi biçmek için yola çıkın. Ted, Ned ve Zed kardeşler ile köpeğiniz Bobby ve komşularınız sizi bekliyor.

Ted’s Mower İndir

2. Buttery Smooth Video Camera

2. Buttery Smooth Video Camera

Primetime Emmy ödüllü bir yazılım mühendisi tarafından oluşturulan Buttery Smooth Video Camera, kitlesel karmaşıklık olmadan yayın kalitesinde sonuçlar sunar. Önceden, pro kamera uygulamaları bir film derecesi bilgisine sahip olmanızı gerektirirdi. Buttery, tüm bunları Operator-Assist teknolojisi ile değiştirir. Sinematik zoom, tek bir dokunuşla doğal çekimler sağlar. Gerçek zamanlı seviye ve ufuk katmanları, hiçbir zaman eğimli videoları bir daha yaşamayacağınız anlamına gelir.

Buttery Smooth Video Camera İndir

3. RIPNDIP STICKERS

3. RIPNDIP STICKERS

Adından da anlaşılacağı gibi bir sticker uygulamasıdır. Bir çok sayıda kaliteli etikete ulaşabilirsiniz. Denedikten sonra sevebileceğiniz bir uygulamadır.

RIPNDIP STICKERS İndir

4. MuseScore: sheet music

4. MuseScore: sheet music

Enstrümanla (piyano, trompet, keman, perküsyon, flüt, vb.) en sevdiğiniz notaları bulabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz en büyük müzik kataloglarından biridir. Beğendiğiniz notalara hızlıca erişmek için Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Notaları indirip gittiğiniz her yerde çevrimdışı olarak erişebilirsiniz.

MuseScore: sheet music İndir

5. Tweety Pro Widgets for Twitter

5. Tweety Pro Widgets for Twitter

Tweety ile çevrenizdeki dünya hakkında hızlı bir şekilde güncellemek için kilit ekranınızda veya herhangi bir uygulamanın içinde Twitter zaman çizelgenizi, bahsedildiklerinizi, mesajlarınızı ve hatta listelerinizi görüntüleyin.

Tweety, Bildirim Merkezinize bir Twitter widget’i ekler; böylece, kullanmakta olduğunuz uygulamadan çıkmanıza gerek kalmaz ve hatta Twitter özet akışınızı kontrol etmek için cihazınızın kilidini açmanıza gerek kalmaz.

Tweety Pro Widgets for Twitter İndir

6. Buddy Vampire

6. Buddy Vampire

Bir vampirle arkadaş olun. Sizin Buddy Vampire‘ınız uzun bir süre bir tabuta sıkışmış ve bir arkadaşa ihtiyacı var. Dişlerini fırçalayarak, Kanla besleyerek, Duş aldırarak ve Mini Oyunlar oynayarak bakım sağlayın. Vampirinize havalı kıyafetler gidirin ve saç modelini ayarlayın. Evi dekore edin. Levitation gibi güçlü yetenekler kazanın.

Buddy Vampire İndir