LoL Taktikleri Ve Yardım

LoL Taktikleri Ve Yardım

LoL

LoL

“Abi wofteaym oynucam, yayım saati ne kaday?”
Ne alaka yahu şimdi der gibisiniz. Wolfteam ülkemize ilk girişinde oyuncu yaş kitlesi oldukça yüksekti.
Hatırlarım velet diye tabir ettiğimiz adamlar üniversiteye gidiyordu o zamanlar. Ben liseye yeni başlamıştım.
Oynamadım yahu biz naytçıydık, arkadaşlar oynuyordu… 🙂
Her neyse canım LoL’de daha TURKEY sunucusunu açmadan önce ülkemizde pek tanınmazdı. Oysa westte kaliteli Türk oyuncuları yetişmeye başlamıştı bile.
Her şey o kadar güzeldi ki. “Go to gang, hey bro wtf! gg man o yes” Hayal gibiydi her şey.
Sonra canım Rito ülkemize kadar getirdi, Türk seslendirme ekipleriyle yoğun çalışmalarının sonucunda büyük uğraşlarla tamamen Türkçeleştirdi oyunu.
Yavaş yavaş westteki elemanlar Türk serverına geçiş yapmaya başladılar, oyuncu kitlesi acayip derecede arttı. Rito iyi bir pazar bulduğunu ta o zamanlarda anladı.

“AMA ANNECİ TAYFA BOŞ DURMADI”
Akın akın geldiler ve veled oyunu ünvanını başarıyla en ön sıralarda göğüsledi LOL

LAKİN!
Biz oyundan keyif almak istiyoruz.
LoL’deki sevdiğim kritik bazı özellikler var. Eğer bunları bilirseniz “kanka oyunu hep ben taşıyorum ama feedliyorlar.” demeyeceksiniz. 10 oyundan rahat rahat 7-8 tanesini kazanacaksınız.

“Kural bir ÖLMEYİN”
Tilt olmak, herkes ölüyor diye kapılıp sağa sola umarsızca koşuşturup o kadar scora rağmen ölüp ölüp bir anda feedler vaziyete geçmek. KDA’nızın oranı ne kadar düşükse bir o kadar güçsüz oyuncularla takım arkadaşı olacağınızdan emin olabilirsiniz. 

“Bir salın …”
Salmasınlar, gerek yok bir salmazlar iki salmazlar sen bir yerden sonra toplamaya başlarsın zaten. Oyundaki kill birincisi olmak zorunda değilsin, bu oyun takım oyunu asist alsan da bu senin işini görecektir.

“Küfür etme, aslında daha önemlisi SİNİRLENME”

Oyunda kızabilirsin ama bunu beyninin bir yerine odakla, vücuduna yayılmasına izin verme. Bu hem takım arkadaşlarının, motivasyonunu daha fazla yıpratmaya hem de senin oyundan düşmene sebep olacaktır.
Ayrıca kimseyi de aşağılama yahu herkes güzel oynayacak diye bir şey yok. Kimin ne dertleri varda saatlerce kalkmıyor o LoL‘ün başından, insanları daha çok üzmenin, kendini yormanın anlamı hiç yok.

“Bazı şampiyonlarını gerçek hayatta dahi yaşa.” 

O kadar ki yolda bazen çimenlerin arasından rengar gibi atla arkadaşlarının sırtına. 🙂 Ustaaş demeye çalışıyorum, bu benim herom ben bununla oyunu taşırım diyebileceğin her lanede bir şampiyonun olsun bu senin hızlıca lig yükselmeni sağlayacaktır.

Eğer bu yukarıda anlattıklarımı oyuna aktarabilirsen emin ol oyundan daha fazla zevk alacaksın. Ben o kadar gıcığımdır ki oyunda teemo jungle’ın ilk yapanlarındanım diyebilerim 🙂 Seçim yasaklama ekranında ne küfürler yedim de aldırış etmedim, ee ortam böyle, kendine ne kadar hakim olabilirsen, oyundan da o kadar zevk alabilirsin. Hepinize kledden selamlar. Kendinize cici bakın, esen kalın 🙂

Not: Makaleyi sizler için hazırlayan @misaliperver arkadaşımıza teşekkür ederiz.