Mart 2018’de Çıkacak Yeni Oyunlar

Mart 2018’de Çıkacak Yeni Oyunlar

Yeni Çıkacak Oyunlar

Yeni  Çıkacak Oyunlar

Mart ayı geldi. Bu da oyuncuların dört gözle beklemek için bir sürü yeni oyun başlığına sahip oldukları anlamına geliyor. Shadow of the Colossus ve Bayonetta 2 gibi yeniden uyarlananlar ve yeniden yayınların hakim olduğu geçen ayın aksine; Mart, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom ve Far Cry 5 gibi yılın en çok beklenen bazı oyunları ile doludur. Bu oyunlardan başka, oyuncular A Way Out ve bu ay 3DS’de suç çözme Pokemon oyunu Detective Pikachu gibi ilginç orijinal oyunlar elde edebilecekler.

Mart 2018’de PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve 3DS’e ulaşacak en büyük oyunların bir listesine göz atalım.

1. Kirby Star Allies (Switch) – Mart 16

1. Kirby Star Allies (Switch) - Mart 16

Bu ayki büyük Switch oyunu, Nintendo’nun hibrit konsolu için geliştirilen ilk Kirby oyunu olan Kirby Star Allies‘dır. Star Allies, puffball’un daha önceki maceralarından birçoğu gibi, karanlık yeni bir kuvvetin saldırısına maruz kalan Dream Land’in renkli dünyasında yan kaydırma platformudur. İmzalı kopyalama yeteneğinin üstünde Kirby, şimdi rakip platformlarda oynamak için diğer üç oyuncu tarafından kontrol edilebilen müttefikler haline getirmeye yönelik düşmanlara kalpler atabilir.

2. Sea of Thieves (Xbox One, PC) – Mart 20

2. Sea of Thieves (Xbox One, PC) - Mart 20

Rare’in beklenen korsan oyunu Sea of Thieves, bu ay Xbox One ve PC’de karaya çıkıyor. Çevrimiçi co-op macera, oyuncuları, açık denizlere doğru yola çıkmak, hazineyi yağma ve bir korsan efsanesi olma adına diğer korsan ekiplerle savaşmak için bir araya gelerek bir korsan rolüne sokuyor. Oyun, Xbox One ve PC arasındaki çapraz oynamayı başlattığı ve desteklediği gün aynı zamanda Xbox Game Pass’a ulaşan ilk Microsoft ürünü olacak.

3. A Way Out (PS4, Xbox One, PC) – Mart 23

3. A Way Out (PS4, Xbox One, PC) - Mart 23

EA’nın yenilikçi işbirliği oyunu A Way Out, 23 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor. A way Out, Brothers: A Tale of Two Sons’ın yaratıcıları tarafından kurulan stüdyoda Hazelight tarafından geliştirildi ve oyuncuları cezaevinden ayrıldıktan sonra iki eski mahkum olan Leo ve Vincent rollerine sokuyor. Oyunu eşsiz yapan şey, hem yerel olarak hem de çevrimiçi olarak yalnızca ortak bir şekilde oynanabilmesidir; çünkü her iki oyuncu da polisin dışına çıkmak ve cezaevinin dışında hayatta kalabilmek için birlikte çalışmak zorundadır.

4. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PS4, PC) – Mart 23

4. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PS4, PC) - Mart 23

Birkaç gecikmeden sonra Ni no Kuni II: Revenant Kingdom‘ın nihayet PS4 ve PC’ye bu ay gelmesi planlanıyor. The sequel to PS3’s beloved RPG Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, Revenant Kingdom; ilk oyundan yüzlerce yıl sonra gerçekleşiyor. Evan Pettiwhisker Tildrum’un hikayesini izleyerek kendi krallığını kurmak için Ding Dong Dell’in oğlu olan Ding Dong Dell kralının hikayesine odaklanıyor. Oyun tamamen yenilenmiş bir savaş sisteminin yanı sıra krallık kurma ve gerçek zamanlı strateji unsurlarına da sahip.

5. Far Cry 5 (PS4, Xbox One, PC) – Mart 27

5. Far Cry 5 (PS4, Xbox One, PC) - Mart 27

Ubisoft’un tartışmalı yeni Far Cry oyunu Far Cry 5, ayın sonlarına doğru çıkarak ayı muhteşem bir şekilde kapatıyor. Eden Kapısı olarak bilinen bir dizi dini aşırılıkçı tarafından işgal edilen ve izole edilmiş bir dağ bölgesi olan Hope County, Montana’da tasarlanan iddialı birinci şahıs tetikçi, geniş açık bir dünyaya ve bir katil köprü de dahil olmak üzere en üst kahramanlara ve kötü adamlara sahiptir. Oyun ayrıca çevrimiçi işbirliği önermekte ve bir arkadaşınızla istekte bulunmanıza izin vermektedir.

Yeni Çıkacak Oyunların Tam Listesi – Mart 2018

Yeni Çıkacak Oyunların Tam Listesi - Mart 2018