Microsoft, DLC Alan Xbox Game Pass Abonelerine Ücretsiz Forza Horizon 4 Kodları Gönderiyor

Microsoft, DLC Alan Xbox Game Pass Abonelerine Ücretsiz Forza Horizon 4 Kodları Gönderiyor


Microsoft, Xbox Game Pass’te oyunu oynayan ve herhangi bir DLC’sini satın alan hayranlarına Forza Horizon 4 için ücretsiz kodlar göndererek harika bir örnek teşkil ediyor gibi görünüyor.

Uygunluk kriterleri şöyle: oyunun DLC’sini, Xbox Game Pass üzerinde oynarken satın almanız gerekiyor. Şimdi bunu yapmayı düşünüyorsanız, maalesef bu DLC’ler 25 Haziran’da mağazadan kaldırıldığından, bu zamandan çoktan geçmiş durumda.

Herhangi bir DLC satın aldıysanız, temel oyun için bir kod almaya da hak kazanmış olmalısınız. İşte Microsoft’un bu kriterlere uygun Xbox Game Pass abonelerine gönderdiği bildirim. Böyle bir mesaj almadıysanız, destek sayfasını kontrol edebilir ve oraya bir bilet gönderebilirsiniz.

Oyun, 12 Aralık 2024 tarihinde tamamen satıştan kaldırılacak. Oyunu satın almayı düşünüyorsanız, şu anda süper düşük bir fiyata satın alabilirsiniz. Oyunun Standard, Deluxe ve Ultimate olmak üzere üç sürümü, 12 Aralık 2024 tarihinde mağazadan kaldırılacak. Bunlar, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi lisanslama sorunları nedeniyle satıştan kaldırılıyor.

Forza Horizon 4, Playground Games tarafından geliştirildi, bu şirket şu anda Xbox Series S|X ve PC için Fable üzerinde çalışıyor.