No Man’s Sky Güncellemesi Multiplayer Ekliyor

No Man’s Sky Güncellemesi Multiplayer Ekliyor

No Man’s Sky Next Güncellemesi

No Man's Sky Next Güncellemesi

No Man’s Sky geliştiricisi Hello Games, büyük, bilim-kurgu keşif oyununa çok sayıda istenen özelliği tanıtacak önemli bir güncellemeyi detaylandırdı. “Next (Sonraki)” başlıklı güncelleme, 24 Temmuz’dan itibaren PS4, Xbox One ve PC oyuncuları için ücretsiz olarak sunulacak. Belki de en büyük yeni eklenti, oyuncuların arkadaşlarıyla küçük bir takım takım oluşturup evreni birlikte keşfetmelerine ya da toplumun rasgele üyeleri tarafından katılmalarına izin veren çok oyunculu.

Stüdyo, “Hayatta kalmak için arkadaşlarınıza veya başkalarına yardım edebilirsiniz. Tüm oyuncular için paylaşılmış küçük barınaklar veya karmaşık koloniler inşa edebilirsiniz. Arkadaşlar ve düşmanlarla destansı uzay savaşlarında korsan ya da wingman olarak savaşın. Garip uzaylı araziler arasında yarış exocraft’ı, çevrimiçi paylaşmak için yarış pistleri ve yollar oluşturun. Karakter özelleştirmesi, görünüşünüzü kişiselleştirmenizi sağlar.” diye açıklıyor.

Oyun ayrıca, Hello Games’e göre, gezegensel arazi üretimi, zemin dokuları, su ve bulutları dramatik bir şekilde geliştiren görsel bir makyaj alacaktır. Ek olarak, “gemilere, NPC’lere ve binalara da önemli ölçüde daha fazla ayrıntı eklendi.” Yeni gezegen halkaları ve geliştirilmiş alan görselleri de tanıtıldı. Bunun üzerine, oyunun şimdi üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabilir

Temel bina, Next güncellemesinde bazı değişikliklere uğradı ve oyuncular artık bir gezegende herhangi bir yerde birden fazla temel oluşturabilecekler. Zanaat yapabileceğiniz şey, karmaşıklıkta da artmıştır ve boyut sınırları azaltılmıştır. Yeni taban parçaları da var.

No Man’s Sky Next

Son olarak, bir firkateyn filosunun montajı ve yükseltilmesini içeren yük gemilerine komuta etme yeteneği var. Daha sonra bunları evrene gönderebilir veya sistemleri keşfederken size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Bunu, bir sermaye gemisi olarak etkin bir şekilde çalışan bir yükleyiciden yaparsınız. Arkadaşlarınız gemiye davet edilebilir ve köprüde bulunan Galactic Commission Station’dan çok oyunculu görevlere başlayabilirsiniz. No Man Sky Next güncellemesinde bulunan her şeyi görmek için fragmana göz atın.