NVIDIA GeForce Experience 3.28’nin Yeni Sürümü, 122 Oyun Optimize Profili Ekliyor

NVIDIA GeForce Experience 3.28’nin Yeni Sürümü, 122 Oyun Optimize Profili Ekliyor

NVIDIA, kısa vadede NVIDIA App adlı yeni uygulaması ile GeForce Experience’ı değiştirmeyi planlamıyor. Her iki uygulama da şu anda aynı anda sunulurken, yeni uygulama yavaş yavaş yeni özellikler kazanıyor. Aynı zamanda eski uygulama hala desteklenmekte ve güncellemeler almaktadır.

NVIDIA, yeni oyunları desteklemek için yazılımını güncelledi ve şu anda 122 oyun içermektedir. Son sürüm olan 3.27’nin Kasım 2023’te piyasaya çıkması, neredeyse 7 aydır yapılan ilk güncelleme olmasıyla dikkat çekmektedir.

Yeni oyun profilleri sadece güncellemenin bir parçası; Ayrıca, yeni sürümde, yeni sürücüler yüklendikten sonra bile sürücü güncellemeleri isteğinin karışık olması gibi hataların yanı sıra HDR modları sırasında video kaydını kesen sorunlar da bulunmaktadır. Artık kare hızı ve gecikme ekranında “NA” yazısı görüntülenmeyecek. Ayrıca, pencere oyun modunda ekran görüntüsü almayı sevenler için NVIDIA, bunu yapamayı engelleyen bir hatayı da düzeltti.

NVIDIA, GeForce Experience’ın NVIDIA uygulamasıyla tamamen değiştirilip değiştirilmeyeceğini ve eğer öyleyse ne zaman olacağını doğrulamadı. Bununla birlikte, NVIDIA uygulamasının giderek artan popülaritesi ve çevrimdışı hesap gerektirmemesi göz önüne alındığında, GeForce Experience’ın günleri sayılı gibi görünmektedir.

Düzeltildi hatalar

  • En son sürüm yüklendikten sonra dahi GeForce Experience’ın yeni sürücü güncellemesi talep etme hatası düzeltildi.
  • HDR açıkken masaüstünde video kaydının durdurulmasına neden olan bir hata düzeltildi.
  • HDR açıkken video kaydının aşırı maruz kalması hatası düzeltildi.
  • Saniyede kare hızı ve gecikme “NA” olarak zaman zaman gösterilen hata düzeltildi.
  • Kamera göstergesinin yanlış şekilde açık olduğunu bildiren bir hata düzeltildi.
  • Oyunun pencere modunda ekran görüntüsü alınamamasına neden olan periyodik bir hata düzeltildi.

122 yeni oyun için uygun ayarlar desteği eklendi, bunlar arasında:

Spoiler