PC için PUBG Güncellemesi Geliyor

PC için PUBG Güncellemesi Geliyor

PUBG PC Güncellemesi

PUBG PC Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘a yeni bir yama geliyor. Bu, geçen Aralık ayında PC’de Erken Erişim’den ayrıldığından beri oyunun aldığı dokuzuncu büyük güncellemeyi işaret ediyor ve yeni bir seyirci modu ve birkaç hata düzeltmesi sunuyor.

Oyuna en büyük katkı yeni bir Killer Spectate modudur. Güncellemeyi takiben, bir maç sırasında sizi öldüren oyuncuyu, sonuç ekranındaki düğmeyi tıklayarak izleyebilirsiniz. Eğer katil ölüyorsa, onları öldüren oyuncuyu seçmeye devam edebileceksiniz.

Buna ek olarak, Mavi veya Kırmızı Bölgeler veya düşme hasarından ölürseniz, ölüm konumunuza en yakın olan oyuncuyu belirtebilirsiniz. Ayrıca, R tuşuna basarak Killer Spectate modunda izlediğiniz oyuncuyu bildirme olanağına sahip olacaksınız. Ancak, Death Cam‘i izliyorsanız Killer Spectate’ı kullanamazsınız.

Bunun ötesinde, yeni güncellemede küçük bir hata ele alınmaktadır. Aracınızın aniden dönmesini veya sürüş sırasında başlangıç noktasına geri dönmesine neden olacak bir sorunu giderir ve aynı zamanda katilin kullanıcı adının Death Cam’da görünmesini engeller. Tam yama notlarıSteam‘de bulabilirsiniz.

Kaynak: 1