PUBG PC’de Bazı Büyük Silah Dengesi Değişiklikleri Başlıyor

PUBG PC’de Bazı Büyük Silah Dengesi Değişiklikleri Başlıyor

PUBG Silah Dengesi Değişiklikleri

PUBG Silah Dengesi Değişiklikleri

Geliştirici PUBG Corp., PC’de PlayerUnknown’s Battlegrounds için ince ayar yapmaya devam ediyor. Gelecek harita seçim özelliği ve yeni Codename: Savage haritası üzerine, stüdyo, silah ve ekleri için çeşitli denge ayarlamaları üzerinde çalışıyor.

PUBG Corp. tam olarak hangi silahların ince ayar göreceğini ve ne ölçüde değiştirileceğini tasvir etmemiş olsa da, denge ayarlamalarının geniş kapsamlı olacağı gözüküyor. Bu değişikliklerin sebebi, PUBG Corp., oyun sahasını daha da düzleştirmek ve belirli silahların diğerlerine göre “nesnel olarak daha iyi” olmadığını garanti etmektir.

Geliştirici Steam‘de yazdığı yazıda, “Araştırmamıza göre, çoğu durumda sadece birkaç özel silah türü (AR) kullanılmaktadır. Hangi silahın kullanılacağına dair tercihin, ‘hangi silahın en güçlü olduğu’ yerine, kişisel tercihlere ve belirli bir durumdaki etkinliğine dayalı olması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

Silah dengesi ayarlamalarının yanı sıra, PUBG Corp. ayrıca silah eklerinde değişiklik yapmayı planlıyor. Bunlar da henüz detaylı değildir, ancak geliştirici, hedef oyuncuların daha geniş bir dizi bağlantı seçeneği sunmasını söylese de, savaş durumunuza herhangi bir ‘en iyi’ ek yerine en uygun olanı seçebilirsiniz.

Son olarak, PUBG Corp., oyuncuları ölümcül bir kafa vuruşundan koruyan seviye üç kaskına da “bazı değişiklikler” yapacağını söylüyor. Geliştirici, “Kimin böyle şeyler aldığını şansla belirlemek istemeyiz, bu yüzden onu normal yağma spawn masalarından alıp sadece bakım paketlerine sınırlıyoruz.” dedi.

PUBG Corp., bu bakım değişikliklerini ne zaman sunacağını açıklamamıştır, ancak ilk önce oyunun test sunucusuna aktarılacaktır. PUBG oyununu indirmek isteseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG İndir