PUBG Savage Haritası Yeraltı Mağaraları Ekliyor

PUBG Savage Haritası Yeraltı Mağaraları Ekliyor

PUBG geliştiricisi PUBG Corp., yeni ve daha küçük bir haritaya yeni bir araç, daha fazla silah ve yeraltı mağara sistemi ekleyeceğini duyurdu. Stüdyo, tüm bunları bir blog yazısında belirtti ve Codename: Savage haritasına gelecek olanları özetledi.

Yeraltı mağarası, Bangkok, Tayland dışında bulunan gerçek bir mağara sistemi olan Phraya Nakhon Mağarası‘ndan esinlenmiştir. Doğrudan mağaraya paraşütle inebileceksiniz ve görünüşe göre “bolca kaçış yolu” var. İşte neye benzeyebileceğinin bir sunumu:

PUBG Corp., yeraltı mağarasını göstermeden önce hala “yapılması gereken bazı şeyler” olduğunu belirtti. Codename: Savage’in başlatılmasıyla ilgili ne zaman olabileceği konusunda henüz bir şey yok. PUBG Corp. “sonraki test aşamalarında” dedi.

Yeni araçlardan birinin motorlu bir çekçek olan Tuk Tuk olduğunu söylese de, stüdyo PUBG‘ye gelen silahlar hakkında hiçbir şey söylemedi. Yeni silahlar ve araçlar hakkında daha fazla detay “yakında” açıklanacak.

Codename: Savage, PUBG’nin diğer iki haritasından daha küçük bir oyun deneyimi sunuyor. Harita 4 km x 4 km’dir ve sonuç özellikle tapınak ve tatil bölgelerinde daha yakın bir çeyrek, daha hızlı bir muharebe deneyimi olacaktır.

Diğer PUBG haberlerinde, Xbox One oyuncuları yakında oyunu ücretsiz deneme şansı bulacaklar. Xbox Live Gold üyeliği olan herkes, 19-22 Nisan arası ücretsiz oyunu oynayabilecek. Xbox One’da da oyun için yeni bir DLC paketi duyuruldu ve Microsoft, PUBG’ın ikinci haritası olan Miramar‘ın Mayıs ayında oyunun konsol sürümüne geleceğini söyledi. PC oyuncuları için ise, yama 10 artık mevcut. Mavi bölgelere ve Miramar haritasına bir dizi değişiklik getiriyor.

Kaynak: 1