PUBG Silah Skin Sistemi Ekliyor

PUBG Silah Skin Sistemi Ekliyor

PUBG Silah Skini Güncellemesi

PUBG Silah Skini Güncellemesi

PC için başka bir PlayerUnknown’ın Battlegrounds güncellemesi yolda. Geliştirici PUBG Corp., oyunun yeni bir yapısını test sunucusuna dağıtmış ve oyunculara yeni bir silah sistemi ve diğer özellikleri kısa bir süre önce canlı oyuna başlamadan deneme şansı vermiştir.

Silah skin sistemi, isminden de anlaşılacağı gibi, oyunculara silahlarının görünümünü kişiselleştirebilme imkanı veriyor. Oyuncular, daha sonra özelleştirme menüsü aracılığıyla silahlara uygulanabilir yeni tip yağma kutuları ile silahları için farklı skinler elde edebilecek.

Skins iki yeni yağma sandığı türünden elde edilebilir: Triumph ve Raider. Birincisi, sadece gerçek para anahtarlarıyla açılabilen rastgele, haftalık bir sandıktır; İkincisi, kilidin açılması için bir anahtar gerektirmeyen rastgele olmayan bir yağma kutusudur. Ancak, premium yağma kutularından bile çift silah skinleri elde etmek mümkündür. Fotoğraflara bakarak skinlerin bazılarına göz atabilirsiniz.

PUBG Corp. ayrıca oyunda bölge-kilit tedbirlerini uygulayacağını açıkladı. Steam forumlarında bir yazıda, “Göz önünde bulundurduğumuz çözümlerden biri, sadece bu bölgede yer alan oyuncuların bağlanabildiği ve oynayabileceği sunucuların işletilmesidir. Bu yeni yaklaşımla, ağ sorunlarının iyileştirilmesi ve dil engelleri konusunda yardımcı olacağından daha iyi bir oyun deneyimi sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi. Tam yama notlarıSteam‘de bulabilirsiniz.

Kaynak: 1