PUBG Testler için Yeni Savage Haritasına Squads Mod Ekledi

PUBG Testler için Yeni Savage Haritasına Squads Mod Ekledi

PUBG Squads Mod

PUBG Squads Mod

Yeni PUBG haritası, Savage, şu anda test kullanıcılarının kullanımına açık ve sadece Solo destekli. Ancak bu, geliştirici PUBG Corp.’un bugün Steam deneyinde, oyunun deneysel test sunucusunda destek Squads‘ı açtığını açıkladı.

Buna erişmek için bir anahtara ihtiyacınız var. Eğer sahip değilseniz, buradaki PUBG web sitesinden bir tane alabilirsiniz. Ne kadar süre için alınabilir olacaklarını söylemiyorsunuz, eğer ilgileniyorsanız, hızlı hareket etmelisiniz. “Yüzbinlerce” anahtar mevcut, ancak PUBG‘nin ne kadar popüler olduğu göz önüne alındığında tükenebilir.

Yeni haritaya girip Squads’ı oynamak istiyorsanız, daha uzun eşleştirme zamanları görebileceğinizi bilmelisiniz. Squads desteğinin eklenmesine ek olarak, PUBG Corp. Savage haritasının şu anki sürümüyle aşağıdaki değişiklikleri günceller:

 – Haritaların dışarısında yağma deneyimini iyileştirmek için konutlar ve küçük kabinler içindeki eşya ve silahların spawn oranlarını arttırdı.

 – İlk mavi bölge çemberi maçın başlangıcında ortaya çıkacak ve oyuncular paraşütle atlamadan önce stratejilerini planlayabilecekler.

 – Mavi bölge zamanı, maçın ilk aşamasında oyun hızını arttırmak için ayarlandı.

 – Kırmızı bölge frekansı düşürüldü

 – Artık her kırmızı bölgede daha az patlama var. Kırmızı bölgenin boyutu aynı kalır.

 – Vanlar artık daha az sıklıkla ortaya çıkar. İki tekerlekli motosiklet daha sık ortaya çıkar. Yan koltuklu motosikletler Codename: Savage’dan çıkarıldı.

Savage, mevcut iki PUBG haritasından çok daha küçüktür ve bu da daha hızlı ve daha çılgın eşleşmelere yol açar. PUBG yaratıcısı Brendan Greene, haritanın “size çok daha yoğun ve hızlı tempolu bir Battle Royale deneyimi sunması gerektiğini” söyledi.

Kaynak: 1