PUBG’nin Çöl Haritası Gelecek Ay Xbox One’a Geliyor

PUBG’nin Çöl Haritası Gelecek Ay Xbox One’a Geliyor

PUBG Miramar

PUBG Miramar

Xbox One’da PlayerUnknown’s Battlegrounds, yayınlanmasından bu yana büyük bir oyuncu tabanına sahip oldu, ancak içerik bakımından da sadece bir harita sunuyor. Geliştirici PUBG Corp., PAX East’te bugünün bunun birkaç ay boyunca PC oyuncuları için mevcut olan çöl haritası Miramar‘ı eklediğinde Mayıs ayında değişeceğini duyurdu.

PUBG Corp. bugün Miramar adlı çöl haritasının gelecek ay oyunun Xbox One versiyonuna geleceğini açıkladı. Şu anda sadece orijinal harita Erangel oynanabilir. Stüdyo, harita için henüz belirli bir yayın tarihi sunmadı, ancak daha fazla bilgi yakında açıklanacaktır.

Bildiğiniz gibi Miramar, Erangel’den çok farklı. Orijinal haritanın yeşil ve gür olduğu, çok sayıda ağaç ve bitki örtüsüne kıyasla Miramar’da bu durum çok daha seyrek. Oyuncular binalar arasında koşarken çok daha fazla hedef olmaya maruz kalıyorlar. Buna ek olarak, harita üç ek araç içerir: minibüs, kamyonet ve jetski.

Diğer PUBG haberlerinde, geliştirici şu anda PC versiyonu için üçüncü bir harita üzerinde çalışıyor. Bu daha küçük bir arena, diğer ikisinin büyüklüğünün çeyreği. Sonuç olarak, daha hızlı çatışmaları ve daha agresif oyun tarzlarını teşvik eder; Aslında, biraz daha Fortnite gibi hissettiriyor.

Kaynak: 1