Retro esintili 90’ların çizgi filmini temel alan Toxic Crusaders oyununun yeni fragmanı yayınlandı

Retro esintili 90’ların çizgi filmini temel alan Toxic Crusaders oyununun yeni fragmanı yayınlandı
              

Guerrilla Collective sırasında Toxic Crusaders için yeni bir fragman gösterildi ve oyunun henüz çıkış tarihi (bu yıl çıkması planlanıyor) kesin olmasa da, geliştiriciler bize oyunu hareket halinde görmek için bir fırsat verdiler.

Klasik çizgi film “Toxic Crusaders”dan esinlenen bu retro piksel grafikli oyun, dört oyunculu işbirlikçi çok oyunculu moda sahip.

Yedi karakterden birini seçin, her biri kendi yıkıcı hamle repertuarına sahip ve takımla birleşerek yedi seviyeli bir kampanyada canavar düşmanlarla savaşın.

Toxic Crusaders’ın hikayesi 1990’ların çizgi filmiyle bağlantılıdır ve bu da onu nostaljik hayranlara saygı duruşu yapar. Oyunda birçok eğlenceli alıntı ve seslendirme oyuncuları bulunmaktadır, TeamFourStar da dahil olmak üzere.

Combo saldırıları gerçekleştirecek, özel hareketlerle düşmanları vuracak, engellerle dolu seviyeleri keşfedecek ve onları, özellikle özel çabalar gerektiren güçlü patronlar da dahil olmak üzere, düşmanlardan temizleyeceğiz.

Daha önce belirtildiği gibi, Toxic Crusaders için henüz resmi bir çıkış tarihi yok, ancak fragman oyunun 2024 yılında PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarında piyasaya sürüleceğini doğruladı.