Rumble ct, Rumble Counter, Rumble Counterları – Rumble’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Rumble ct, Rumble Counter, Rumble Counterları – Rumble’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Rumble Counter

Rumble Counter

Rumble counter (Rumble ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Rumble Mekanize Bela; Rumble, öfkeli genç bir mucittir. Bu coşkulu yordle, elleri ve hurda yığınından başka bir şey kullanmadan, elektrikli zıpkınlar ve hedeflerini ateşe veren roketlerin bir cephanesiyle donatılmış devasa bir meka yaptı. Diğerleri onun bu hurda kreasyonları ile alay etse de, Rumble buna hiç kafayı takmıyor. Sonuçta alev kusan makine onun.

Öncelikle LoL karakteri Rumble’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Rumble Yetenekler

Hurdalık Devi
Kullandığı her yetenek Rumble’a Isı verir. % 50 Isıya ulaştığında, tüm temel yetenekleri bonus etkilerini vererek Tehlike Bölgesi’ne girer. % 100 sıcağa ulaştığı zaman, motoru Hararet yapar. Bu temel saldırılarına ilave hasar kazandırır, ama onu birkaç saniye büyü yapamaz hale getirir.

Alev Makinesi
Rumble, önündeki koni içindeki düşmanlarını ateşe verir ve 3 saniye süreliğine büyü hasarı almalarına yol açar. Tehlike Bölgesi’nde iken bu hasar artar.

Hurda Kalkan
Rumble bir kalkan oluşturur, onu hasardan korur ve ona hızlı bir hız patlaması verir. Tehlike Bölgesi’nde iken, kalkan gücü ve hız bonusu artar.

Elektro Zıpkın
Rumble sersemleten bir silahla, hedefinin büyü hasarı almasını ve Hareket Hızını yavaşlatmasını sağlar. Rumble bir seferde 2 zıpkın taşıyabilir. Tehlikeli Bölgesi’nde iken hasar ve yavaşlatma etkisi artar.

Dengeleyici
Rumble, bir grup roketi ateşleyerek, düşmanlara hasar veren ve yavaşlayan bir alev duvarı yaratır.

Rumble Counterlar’ına (Rumble ct) bir göz atalım.
Rumble ct, Rumble Counter, Rumble Counterları:

Rumble’a Karşı İyi Olan Rakipler

Rumble'a Karşı İyi Olan Rakipler

Rumble’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Rumble'a Karşı Kötü Olan Rakipler