Rus geliştiriciler, RPG oyunu Distortion’ın mekanlarını oluşturma sürecini gösterdi

Rus geliştiriciler, RPG oyunu Distortion’ın mekanlarını oluşturma sürecini gösterdi

Yerli geliştirici ekibi Game Art Pioneers stüdyosundan, uzun yıllardır büyük ölçekli RPG’ler ve strateji elemanları ile diğer ilginç mekaniğin üzerinde aktif olarak çalışmaktadır. Distortion adlı projeleri, oyunculara gerçekten özgün bir neo-middlepunk ortamı ve bu türün imza niteliklerini sunmayı vaat ediyor. Bu ortamın fantastikten farkı nedir, geliştiriciler yeni bir videoda açıkça gösterdi.

Game Art Pioneers’dan uzmanlar, Distortion‘daki lokasyon oluşturma sürecini gösterdi. Geliştirici ekip, genel manzara ve açık bölgelerin planlanması sırasında bile her detayı titizlikle düşünmeye çalıştıklarını belirtti.

“Adım adım, her detayı düşünüyoruz ve boş alan renklerle dolmaya başlıyor, şaşırtıcı bir resme dönüşüyor.”

Bununla birlikte, geliştiriciler oyundaki yaratıklar hakkında da bilgi verdi ve onları “Mucizeler” olarak adlandırdılar.

“Khloi-Ahei gezegeni sakinleri için artan tehdit – gizemli canavarlar ya da yerlilerin onlara dediği gibi, Mucizeler. Bazı mucizeler sadece insanlarla savaşmıyor, aynı zamanda daha küçük mucizelerin taşıyıcısı olarak da kullanılıyor. Büyük vücutlarında ‘gereksiz’ organlar ve çok garip yerlerde çıkıntılar yer alıyor. Açıkçası, bu oldukça iğrenç görünüyor.”

Daha önce Game Art Pioneers, oyundaki son derlemeden ekran görüntüleri paylaşmıştı ve bu görüntüler oyunculara efsanevi “Gothic”i hatırlattı.