Steam’de Islands of Insight Bulmaca Oyununun Dağıtımı Başladı

Steam’de Islands of Insight Bulmaca Oyununun Dağıtımı Başladı


Behavior Interactive yayınevi bugün, Lunaarch stüdyosu tarafından geliştirilen macera oyunu Islands of Insight’ın standart sürümünün 26 Haziran’dan 27 Haziran’a kadar Steam üzerinden PC’de ücretsiz alınabileceğini duyurdu. Yapmanız gereken tek şey, oyunun Steam sayfasına gitmek ve “Hesaba Ekle” butonuna basmaktır.

Stüdyo bugün ayrıca, şu anda sadece çevrimiçi olarak erişilebilen oyununa 9 Temmuz’da çıkacak bir yama ile çevrimdışı mod ekleneceğini duyurdu.

“Keşifçiler, 9 Temmuz’da çalışmaya başlayacak olan çevrimdışı modumuzu duyurmaktan çok heyecanlıyız! Bu eklenti, sadık oyuncularımıza ve yeni oyunculara daha fazla özgürlük sunuyor, adaları seçme ve muhteşem bulmacalarımızı çözme konusunda. Çevrimdışı mod sayesinde internet bağlantısına bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Islands of Insight’ı, güvenilir olmayan bağlantılar ve gecikmeler hakkında endişelenmeden deneyimleyebilirsiniz. Çevrimdışı modumuz, çevrimiçi sürümle aynı sayıda ve çeşitlilikte biyomlara ve bulmacalara sahiptir. Bulmacalar yeniden doğacak ve günlük görevleri tamamlayabileceksiniz.”

Islands of Insight, büyük, esrarengiz bulmacaları çözmeniz, sırları açığa çıkartmanız ve güzel manzaraları keşfetmeniz gereken, eski harikalar ve doğa ile dolu fantastik bir dünyada geçen ortak bir dünya bulmaca oyunudur. Bu huzurlu dünya, araştırılacak ideal bir yer olan gizemli bulmacalarla dolu yüzen adalardan oluşur. Bulmacalar arasında istediğiniz maceraya kendi hızınızda devam edin.