Stellar Blade’in Oyun Geliştiricileri, Ana Karakterin En Mahrem Yerinin Detaylandırmasını İhmal Etmedi

Stellar Blade’in Oyun Geliştiricileri, Ana Karakterin En Mahrem Yerinin Detaylandırmasını İhmal Etmedi


Koreli stüdyo Shift Up tarafından piyasaya sürülen aksiyon oyunu Stellar Blade’ın çıkışından birkaç ay sonra bile, oyuncular oyunu ilginç yumurtalar ve sırlar arayarak keşfetmeye devam ediyorlar. Oyuncuların büyük şaşkınlığına, bu oyunun çağdaş “ilerici” kadın karakter tasarım standartları bağlamında ne kadar provokatif olabileceğine dair daha fazla kanıt buluyorlar. Geliştiriciler, Stellar Blade’in ana karakteri için cinsel bir model kullanmakla kalmadı; Eva’nın intim bölgelerinin detaylandırılmasına bile özen gösterdiler.

Belirlenen, Stellar Blade’in ana karakter modeli, bedenin intim bölgelerinin tüm gerekli dokularını ve detaylandırmasını içeriyor. Bu, oyunun piyasaya sürülmesi sırasında oyuncuların tesadüfen Eva’nın göğsünü fark etmeleriyle açığa çıktı. Şimdi, Koreli geliştiricilerin bu yönde daha da ileri gittikleri ortaya çıktı. Kızın alt bölgesinin tam detaylandırılmasını sağladılar.

Bunu her isteyen kontrol edebilir. Eva’nın en intim yerinin yüksek detaylandırılmasını, karmaşık manevralar veya hatalar olmaksızın görmek mümkündür. Tek yapmanız gereken, altında koyu bir iç çamaşırı bulunan herhangi bir kıyafeti seçmek ve ardından kamera açısını doğru ayarlayıp oyun ayarlarındaki parlaklığı artırmaktır. Elde edilen sonuçlar, muhtemelen yüksek satışları göz önünde bulundurarak, diğer geliştiricilerin kadın karakterlerin görünüşüne ilişkin politikalarını gözden geçirmelerine neden olabilir, ancak batılı aktivistler ve tasarımcılarla paylaşılmamalıdır.