The new video The First Descendant has been dedicated to a variety of endgame content – Türkçe’ye çevirin

The new video The First Descendant has been dedicated to a variety of endgame content – Türkçe’ye çevirin

Looter-shooter türü oldukça popüler ve ücretsiz oynanabilen çok oyunculu alan da bununla birlikte oldukça kalabalık, dolayısıyla yaklaşan The First Descendant için, ücretsiz oynanabilen bir looter-shooter olarak rakip eksikliği olmayacak. Bununla birlikte Nexon, yaklaşan oyunla ilgili birkaç ilginç vaatte bulunuyor ve en azından sunulan içerik miktarı açısından oyun oldukça iyi görünüyor.

Örneğin, geliştirici, The First Descendant’ın Endgame içereceği detayları açıklayan bir video yayınladı – ve içerisinde oldukça ilginç şeyler bulunuyor. Başlangıçta oyuncular oynanabilir Soydan Kalan her karakteri açabilecekler ve ayrıca, yüksek istatistiklere ve benzersiz yeteneklere sahip olan ultimate silahları keşfetmeye devam edebilecekler. Nexon’a göre gelecekte yeni Soydan Kalanlar ve silahlar da çıkarılacak.

Aynı zamanda The First Descendant, oyuncuların daha iyi ödüller alabilmek için zorluk seçeneklerini artırarak görevleri tekrar oynamasına izin verecek. Ayrıca, çeşitli zorluk modifikatörlerini işin içine katarak ödüllerinizi artırabileceğiniz, Infiltration Missions olarak bilinen çok oyunculu görevleri de oynayabileceksiniz.

Ayrıca, oyunun en zor içeriklerinden biri olarak tanımlanan özel operasyonlar da mevcut olacak. Tamamen savaşa odaklanmış olan bu görevler, dalgalar halinde gelen düşmanlarla savaşmanızı gerektirecek ve ödüller, ne kadar ilerlediğinize bağlı olarak artacak. Üç farklı türde özel operasyonlar bulunacak, her biri benzersiz zorluklar ve tehditler içerecek.

Nihayet, oyunda “Void Intercept” savaşları da olacak – özel arenalarda dev düşmanlarla savaşlar. Bu aslında raid boss’lar, diğer oyuncularla birlikte çalışarak yenilip nadir ve özel ödüller kazanabileceğiniz savaşlar, bunlar arasında yeni Soydan Kalanları ve silahları açmanızı sağlayacak ödüller de bulunuyor.

The First Descendant, 2 Temmuz’da PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformlarında çıkacak.