The Wayward Realms Geliştirme İçin Gerekli Parayı Toplamayı Başardı

The Wayward Realms Geliştirme İçin Gerekli Parayı Toplamayı Başardı

[ad_1]
Geçen ay bağımsız stüdyo OnceLost Games, The Wayward Realms’in tam geliştirilmesi için para toplamak amacıyla Kickstarter’a çıktı. Gerekli 500 bin dolarlık miktar birkaç hafta içinde toplandı ve kampanyanın sona ermesine 14 gün kaldı.

The Wayward Realms oyunu, TES II: Daggerfall’in ruhsal mirasçısı olarak kabul edilen ve önceden Bethesda’nın önemli bir çalışanı ve Elder Scrolls serisinin kurucularından biri olan Ted Peterson tarafından geliştiriliyor. Kickstarter kampanyası süresince yatırımcılar ek geliştirme hedeflerini finanse etme şansına sahipler:

800 bin dolara ulaşıldığında: iki yeni fraksiyon – Baron Ordusu ve Tanrı’nın Elçileri Ordusu eklenecek, büyü sistemi genişletilecek, daha fazla büyü, kahramanın özelleştirilmesi için daha fazla seçenek, savaş atları ve çeşitli kozmetikler eklenecek.

1 milyon dolara ulaşıldığında: Kızıl Kontes Korsanları ve Korvus Manastırı gibi iki yeni fraksiyon daha eklenecek, oynanabilir bir cüce ırkı, yeni mimari ve 20 yeni kitap eklenecek.

1.5 milyon dolara ulaşıldığında: İpso, İnfaz ve Kutsal Latra Tarikatı gibi üç yeni fraksiyon daha eklenecek, oynanabilir bir goblin ırkı, büyük bir dünya olayı ve iki yeni gemi türü eklenecek.

2 milyon dolara ulaşıldığında: İşbirlikçi çok oyunculu mod, simya sistem ve kendi tapınakları olan beş yeni tarikatın gelmesi vaat ediliyor.