Ubisoft’un Savaşın Zorlukları Üzerine Taktiksel Savaş Oyunu Project Gone, Yeni Ghost Recon Olabilir İddiası

Ubisoft’un Savaşın Zorlukları Üzerine Taktiksel Savaş Oyunu Project Gone, Yeni Ghost Recon Olabilir İddiası


Son zamanlarda Ubisoft şirketinde yeni bir Ghost Recon oyununun geliştirildiğine dair söylentiler dolaşmakta. Bugün yeni detayların ortaya çıkmış olması mümkün. Bunun sebebi ise Ubisoft tarafından duyurulan bir oyuncu seçimi sayesinde. Şu an için Project Gone olarak adlandırılan oyuna aktör arayışı sürüyor.

Proje, “savaşın zorlukları hakkında taktiksel bir oyun” olarak tanımlanıyor. Büyük ihtimalle yeni bir Ghost Recon hakkında konuşuyoruz ancak yeni bir Rainbow Six’in de geliştirilme ihtimali dışlanamaz. Yine de elde edilen hikâye bilgileri göz önüne alındığında, son ihtimalin gerçekleşme şansı çok düşük.

Project Gone olayları Güneydoğu Asya’da geçecek. Özellikle, Ubisoft, Kian-Win adında, muhtemelen bir kötü karakter olan birini arıyor. Bu kişi, Ulusal Gizli Polis’in eski başkanı olup, bölgede bir devrim yapma amacıyla kendi başına harekete geçmiş. Mesajda, muhtemelen “Hayalet” birliğinin savaşçıları da olabilecek diğer asker ve ajan karakterlerinden de bahsediliyor.

Önceki söylentilere göre, serinin bir sonraki oyununda birinci şahıs perspektifi geri dönecek. Olaylar, “Güneydoğu Asya ülkesinde geçen kurgusal Nayman savaşında” gelişecek ki bu da oyuncu seçimi ile ilgili verilen bilgilerle uyumlu, dolayısıyla Project Gone’nun yeni bir Ghost Recon olduğu neredeyse kesin.

Bu serinin yeni bir oyununu beş yıldır bekliyoruz. Serinin son oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, 2019 yılında çıktı. Ubisoft daha sonra Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline adında bir online oyun üzerinde de çalıştı ancak proje iptal edildi.