Vikingler dönemi hakkında yeni taktiksel sıra tabanlı oyun Norse, PC ve konsollar için duyuruldu

Vikingler dönemi hakkında yeni taktiksel sıra tabanlı oyun Norse, PC ve konsollar için duyuruldu


Arctic Hazard geliştiricisi Norse’u duyurdu – Viking çağı Norveç’inde geçen, sıra bazlı taktiksel bir oyun. Oyun, intikam arayışına çıkacağınız “tarihsel olarak doğru” bir dünya vaat ediyor, yerleşimler inşa edecek, toplulukları yönetecek, ittifaklar kuracak ve taktiksel savaşlara katılacaksınız. Norse, PC, PS5 ve Xbox Series X|S için geliştirilmekte.

Norse, kendi yerleşiminizi geliştirip yönetme imkanı sunuyor; “kararlar alacak, anlaşmazlıkları çözecek, cezalar ve ödüller belirleyecek, büyük köy projelerini başlatacaksınız”. Ayrıca, sıra bazlı taktiksel savaşlara götüreceğiniz kendi savaşçı grubunuzu toplayabileceksiniz, Vikinglerin savaş sanatı olan “Glima”yı uygulayacak, diğer klanlarla ittifaklar kurup onlarla ticaret yapacak, ürünler toplayıp üretecek, ekipman ve yeni yetenekler keşfedecek ve daha fazlasını yapabileceksiniz.

Arctic Hazard, Norse’un hikayesini şöyle tanımlıyor: “Gunnar olarak, kaderi kan ve ihanetle şekillenmiş genç bir savaşçının rolünü alarak intikam dolu epik bir yolculuğa çıkın. Gunnar’ın babası, Jarl Gripr’ı öldüren ve halkını yok eden hain Steinar Far-Spear’dan sonra, Gunnar’ın yolu açıktır: İyileş, müttefikler edin ve onurunu ve adaleti geri almak için yüksel.”