WoW: Battle for Azeroth Collector’s Edition Açıklandı

WoW: Battle for Azeroth Collector’s Edition Açıklandı

WoW: Battle for Azeroth Collector’s Edition

WoW: Battle for Azeroth Collector's Edition

World of Warcraft resmen Ağustos ayında çıkacak olan Battle for Azeroth ile bu yıl yeniden genişlemeye hazırlanıyor. Bildiğimiz standart ve Dijital Deluxe sürümlerin yanı sıra, Blizzard artık çıkacak olan Collector’s sürümünü de açıkladı.

Bu fiziksel baskının merkezi kısmı, iki taraflı bir romanla yazılmış. Alliance ve Horde perspektiflerinin Battle for Azeroth’a yol açtığını; kitabı tek yönde okuyarak bir hikaye okuyabilir, ters çevirip diğer taraftan başlayarak da diğerini okuyabilirsiniz. Bu hikayeler çevrimiçi olarak da yayınlanacaktır, ancak bunlar sadece Collector’s sürümü aracılığıyla fiziksel olarak kullanılabilir olacaklardır.

Collector’s sürümünde ayrıca yeni genişleme ve koleksiyon parası ile müziğin yer aldığı dijital bir film müziği de yer alıyor. Buna ek olarak, Blizzard’ın çeşitli oyunları için hediyeler sağlayan Dijital Deluxe sürümü de aynı dijital ikramiye ile birlikte geliyor. En çok dikkat çeken şey, WoW‘da kullanılan öğeler: Bir montaj (Seabraid Stallion for Alliance, Gilded Ravasaur for Horde) ve bir evcil hayvan (sevimli Baby Tortollan) var. Ayrıca bir Hearthstone kartı, StarCraft II Horde ve Alliance spreyleri, Heroes of the Storm “Primal Flamesaber” dağı ve çeşitli Overwatch öğeleri de var. Bunlar arasında “Torbjorn için Horde ve Alliance temalı ses hatları; Tracer için duygular; Anduin, Jaina, Sylvanas ve Saurfang spreyleri; ve Kul Tiran ve Zandalari oyuncu simgeleri.” yer alıyor.

WoW Battle for Azeroth

WoW Battle for Azeroth

WoW Battle for Azeroth Collector’s Edition

WoW Battle for Azeroth Collector's Edition

Battle for Azeroth, anlatının odağını klasik Horde ve Alliance çatışmasına geri götürüyor. Seviye sınırını 120’ye çıkarır ve yeni oynanabilir müttefik ırkları, keşfedilecek yeni alanlar, Warfront modu ve çok daha fazlasını ekler. Geçtiğimiz yıla baktığımızda, MMO’ya şimdiye kadarki en iyi girişe benziyordu. Bu yaz kesin olarak öğreneceğiz.

Kaynak: 1