Xbox Game Pass Bu Hafta İki Oyun Ekliyor

Xbox Game Pass Bu Hafta İki Oyun Ekliyor

Rocket League ve Vermintide 2

Rocket League ve Vermintide 2

Bu hafta Xbox Game Pass kütüphanesine iki oyun daha ekleniyor; bunlardan ilki şu anda çıktı. Wartamer: Vermintide 2, 11 Temmuz’da gerçekleşirken, Psyonix’in hit-of-cars oyunu Rocket League artık abonelik servis kataloğunda yer alıyor.

Game Pass’ın lansmanını kutlamak için Psyonix, bazı Rocket League DLC’de indirimler sunuyor. Örneğin, Rocket League’in Fast & Furious ’70 Dodge Charger R/T satışa sunulurken, Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile ve Back to the Future’dan DeLorean zaman makinesi de 2 dolar yerine 1.80 dolara satılıyor.

Rocket League‘in PS4 ve Switch sürümlerinde olduğu gibi, Xbox One sürümü de Halo Warthog ve Gears of War’dan Armadillo şeklinde özel araçlara sahiptir. Arabaları resimde inceleyebilirsiniz.

Rocket League büyük bir başarı oldu ve Xbox Game Pass kütüphanesine bırakılması kesinlikle oyuncu figürlerinin daha yüksek büyümesine yardımcı olacak. Oyun tartışmasız popüler ve çok para kazandı, ama Rocket League 2 asla gerçekleşmeyebilir.

Diğer yeni Game Pass oyunu Vermintide 2‘ye gelince, Mart 2018’de piyasaya çıkmasıyla daha çok yeni. Birinci şahıs hack-and-slash oyunu, Left 4 Dead ile karşılaştırıldı ve bir noktada Warhammer evreninde “Left 4 Dead 3” olarak adlandırıldı.