Xbox One Oyunlarında İndirim Var

Xbox One Oyunlarında İndirim Var

İndirimli Xbox One Oyunları

İndirimli Xbox One Oyunları

Xbox Live’da yeni fırsat indirimleri var. Bunlar Major Nelson’un bloğunda açıklandı ve burada sunulan tekliflerin tamamını görebilirsiniz. Xbox One anlaşmalarının birçoğu, Black Ops III, Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered ve WWII gibi oyunlar içindir.

Buna ek olarak, Assassin’s Creed: Origins Sezon Geçişi % 30 indirimli ve fiyatı 40 dolar yerine 28 dolara iniyor. Witcher 3‘ün sezonluk geçişi 12,50 dolar, Resident Evil 7‘nin sezon geçişi 18 dolar, Halo Wars 2‘nin DLC geçişi ise sadece 15 dolardır. Ayrıca, Fallout 4‘ün sezon geçişi 30 dolara düşürülürken, Destiny 2‘nin genişletme geçişi de 30 dolara kadar düştü ve Battlefield 1‘in premium geçişi 12,50 dolara kullanılabilir.

Xbox 360 için bakarsak; Watch Dogs, World of Tanks, State of Decay, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 4 ve WWE 2K17 gibi oyunlar için birçok genişleme içeriği de var.

Bu haftanın Xbox One ve Xbox 360 anlaşmalarının tam ve eksiksiz bir özetini görmek için Major Nelson’ın blogunu ziyaret edin; bunlardan bazıları bir Xbox Live Gold üyeliği gerektirir. Anlaşmalar 16 Nisan’a kadar devam ediyor.

Kaynak: 1