Yakın zamanda Red Dead Redemption PC için beklememeliyiz iddiasında olan içeriden bilgi sahibi

Yakın zamanda Red Dead Redemption PC için beklememeliyiz iddiasında olan içeriden bilgi sahibi


Bu ayın başlarında, PC oyuncuları için oldukça umut verici dedikoduların internet üzerinde yayılmaya başladığı söyleniyor. Güvenilir bir sızıntı kaynağı ve hatta bir gazeteci, Red Dead Redemption’ın Steam ve Epic Games gibi dijital mağazalarda yakında duyurulacağını bildirdi. Ancak, bu sonuçlara biraz acele edilmiş gibi görünüyor. Ünlü remasterın PC versiyonu gerçekten geliştiriliyor, ancak çıkışı yakın değil.

Tez2 takma adlı kullanıcı, ilk sızıntının yazarı olan da ek araştırmalar yaptı. Rockstar Games stüdyosunun Red Dead Redemption’ı PC platformuna çıkarmaya hazırlandığına dair daha fazla kanıt bulmayı başardı. Rockstar’ın launcher’ındaki güncellenmiş dosyalar bunun bir işareti. Ne yazık ki, bu analizle birlikte, oyunun beklenen hızda platforma ulaşmayacağı da anlaşıldı.

Sızıntıya göre, launcher’daki bulunan kod, Red Dead Redemption’ın PC için bahsedilmesinin geliştiricilerden bir hata olduğunu ortaya koydu. Muhtemelen birileri Rockstar’da oyun için doldurucu içerikleri kodlara eklemeye çok erken başladı, çünkü oyunun kendi sayfası veya hatta launcher’da adı bile yok.

Tez2, yakın zamanda Red Dead Redemption’ın PC için duyurulmayacağını düşünüyor. Ancak oyunun yılın sonuna kadar çıkma olasılığı hala var.