Yeni 2 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Yeni 2 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft, Xbox One için bazı geriye dönük uyumlu oyunlar yayınladı. Major Nelson Twitter’da ortaya koyduğu gibi, bir başka Xbox 360 oyunu artık mevcut yeni nesil konsolunda oynanabilir: fantezi strateji oyunu Overlord ve devamı, Overlord II.

Çoğu tipik fantezi oyunlarından farklı olarak, hem Overlord hem de onun takipçisi oyuncuları kahramandan ziyade caninin rolüne büründürür. Oyunlar, kendi özgün RPG ve gerçek zamanlı strateji öğeleri için ilk sürümleri hakkında övgüler aldı, oyuncular karanlık krallıklarını yeniden inşa etmek için bir imparatorluk kölelerinin ordusuna komuta ediyorlardı.

Eğer Overlord veya Overlord 2‘nin fiziksel bir kopyasına sahipseniz, diski Xbox One‘ınıza takabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Benzer şekilde, daha önce oyunu dijital olarak satın aldıysanız, otomatik olarak Xbox One’ın Oyunlarım ve Uygulamalar menüsünün İndirilmeye Hazır bölümünde görünür. Her iki oyun da Microsoft Store’dan $10 / £9 / AU $14.95 fiyatlardan indirilebilir.

Microsoft, 2015 yılında ilk kez piyasaya sunulduğundan beri Xbox One için geriye dönük uyumlu yeni oyunlar yayınlıyor. 400’den fazla Xbox 360 oyunu artık her ikisi de geçen hafta eklenen Assassin’s Creed Liberation HD ve Ghost Recon Advanced Warfighter da dahil olmak üzere konsol ile geriye dönük olarak uyumlu.