Yeni Overwatch Arşivleri Etkinliği Kritik Bir Hikaye Oynamanıza İzin Verir

Yeni Overwatch Arşivleri Etkinliği Kritik Bir Hikaye Oynamanıza İzin Verir

Overwatch Retribution

Overwatch Retribution

Blizzard, Overwatch Arşivleri etkinliğinin bir parçası olarak Overwatch’a gelecek olan yeni bir görev olan Retribution‘u açıkladı. Oyuncuların Overwatch‘ın bir parçası olarak Tracer’in ilk görevini deneyimlemelerine izin veren 2017 Uprising gibi, Retribution da ‘lore’ serisinde bir başka önemli anı ortaya çıkardı.

Blizzard, “Geçmişe sekiz yıl yolculuk edin ve Talon organizasyonunun üst düzey üyelerini yakalamak için Blackwatch’a katılın. Venedik’in sokaklarında Genji, Moira, McCree veya Reyes (daha sonra Reaper olarak bilinir) olarak görev yapmak ve geçmiş yıllara ait 100’den fazla ürünle geçmişin parçalarının kilidini açmak ve 60 yeni seçeneğiyle etkileyici girişler, duygular, spreyler ve daha fazlası dahil olmak üzere savaşın.” diye açıklıyor.

Overwatch Retribution Tanıtım

Tanıtım videosunda; Genji, Moira, McCree ve Reyes’i bir binaya sızıyor. Doğal olarak, her şey yanlış gidiyor ve çok geçmeden çaresiz bir kaçış içinde hayatları için savaşıyorlar. Tabii ki, karakterler oyun sırasında kilidini açacak olan Blackwatch kostümlerini giyiyorlar, diğer birçok kozmetik eşyayla birlikte.

Geçtiğimiz yılki Uprising modu, Overwatch Arşivlari etkinliği sırasında da oynanabilir ve Story Modu veya All Heroes Modunda da oynanabilir. Story Mode, Tracer’ın King Row’daki ilk görevini uygun şekilde dört kahramanla birlikte gerçekleştircek: Tracer, Mercy, Reinhardt ve Torbjorn. Bu arada, All Heroes Mod, aynı King Row görevini oynamanıza izin verir, ancak istediğiniz herhangi bir kahraman olarak. Daha önce açıklandığı gibi, yeni Uprising (Ayaklanma) etkinliği 10 Nisan’da yayında.

Kaynak: 1