Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi Geliyor

Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi Geliyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Ubisoft, Rainbow Six Siege‘e yaklaşan bir yama için bazı bilgileri paylaştı. Yama, Siege Operatörleri için hem seçme hem de kazanma oranını dengelemeyi hedefliyor.

Şirket, Operatörler’in Year 3 Patch 2.0’dan sonra kullanιcιlarιn faydasι ve seçme oranlarι ile ilgili verileri gözden geçirdi ve derledi. Bu sayılar sadece Platinum ve Diamond katmanlarındaki sıralı PC oyunlarından alınmıştır.

Ubisoft tüm Siege Operatörlerini, biri saldıranlar ve biri savunanlar için olmak üzere iki ayrı grafik üzerinde çizdi. Her bir grafik bir Operatörün popülaritesini ve Win Delta’yı ima eder. Win Delta, bir Operatör seçildiğinde veya seçilmediğinde ortalama kazanma oranıdır. Sledge normal bir seçim oranı ve Win Delta ile ortaya çıktı. Ama diğer tüm Operatörler dört kamptan birine düşüyor: düşük seçilmiş ve çok güçlü, aşırı seçilmiş ve çok güçlü, düşük seçilmiş ve çok zayıf veya aşırı seçilmiş ve çok zayıf.

Saldıranlar için Ash en çok aşırı seçilmiş ve Finka en yüksek Win Delta’sına sahip olmuş (bu yüzden genellikle kazananlar oluyor), Fuze ise en az seçilmiş ve Montagne en düşük Win Delta’ya sahip olmuş (bu yüzden genellikle kaybedecek takımlar oluyor). Sledge, saldırganların ortalamaya en yakın olanı.

Saldıranlar olarak düşünülen her şey oldukça yayılmış durumda. Aynı şey, aralarında çok az ya da çok zayıf olanlar arasında gerilen savunucular için de söylenemez. Bandit en çok seçilen savunmacıdır. Tachanka en az seçilmiştir. Rook, tüm savunmacıların en yüksek Win Delta’sına sahipken, Tachanka, Kapkan ve Frost en düşük Win Delta’yı paylaşıyor (Castle bunlardan çok uzak değil). Valkyrie, Pulse ve Smoke, savunucuların ortalamasına en yakın olanıdır.

Siege’s Operatörleri için kazanma oranını daha iyi dengelemek için Ubisoft’un Finka, IQ, Blackbeard, Glaz, Twitch, Jackal, Frost ve Dokkaebi için planladığı bazı değişiklikler var. Şirket ayrıca, belirli savunmacıları desteklemek için dikenli telin nasıl çalıştığını da güncelliyor. Ubisoft’un, seçim oranını etkileyecek herhangi bir değişiklik olup olmadığını anlamak için, Alibi, Maestro, Ash, Twitch, Jager, Bandit, Frost, Kapkan ve Castle’ı izleme planları var. Ama şimdiye kadar planlanmış somut bir şey yok.

Siege forumlarındaki tam yama notlarını buradan görebilirsiniz. Oyunu indirmek için de isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Rainbow Six Siege İndir