Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Değişen Squad Sistemi

Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Değişen Squad Sistemi

Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi

Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 için yeni bir güncelleme, oyunun çok oyunculu kaygılarının bir kısmını ele aldı. En dikkate değer değişiklik Squad Sistemi‘dir. Ama güncelleme birkaç başka şeyi de ele alıyor ve yeni içerik de ekliyor.

Bir grup arkadaşla oynuyorsanız, otomatik olarak bir mangaya dahil olacaksınız. Yeni Squad Sistemi, askerin öldürülmesinden sonra sizi grubunuza daha hızlı geri yüklemeyi vaat ediyor. Öldükten sonra, yeniden dahil olmak için hayatta kalan tüm kadro üyeleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Yalnız oynuyorsanız, rastgele bir kadroya atılacaksınız, ancak yine de her ölüm arasında kimin doğduğunu seçebileceksiniz. Yeni Squad Sistemi ayrıca size ve bir arkadaşınıza iki Hero Showdown maçına karşı oynayabilmenizi sağlıyor.

Daha fazla Clone Wars temalı içerik de Battlefront 2‘ye eklenmiştir. Artık Cumhuriyet Ordusu askerlerini Jedi Master Windu’nun 91. Mobile Reconnaissance Corps ya da Jedi Ustası Plo Koon’un 104. “Wolf Pack” Taburu olarak görünecek şekilde değiştirebilirsiniz. İlki Star Wars The Clone Wars animasyon serisinde ilk kez görülürken, ikincisi ilk olarak The Clone Wars’dan önce Revenge of the Sith’te ortaya çıktı. Wolf Pack’in lideri Commander Wolffe, Star Wars Rebels’da da rol aldı.

Squad Sistemi’ndeki değişiklikler ve yeni Clone Wars içeriği ile ilgili ek ayrıntılar, oyunun ileriye doğru ping site bağlantılarını nasıl ele alacağı dahil olmak üzere Battlefront 2’nin blogunda bulunabilir.